Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο με την ηρωίδα μου»
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο με την ηρωίδα μου»

Η Μαρία Σολωμού πρωταγωνιστεί στην σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί όταν της έγινε η πρόταση ήταν διστακτική και αποκάλυψε ότι με την ηρωίδα της δεν έχει κανένα κοινό στοιχείο.

Γνωρίζω ότι είτε αυστηρή κριτής του εαυτού σας. Είστε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα της σειράς «Κάτι χωρισμένα παλικάρια»;

«Είμαι ευχαριστημένη, δεν το περίμενα ούτε εγώ η ίδια να είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα. Στην αρχή ήμουν διστακτική, αλλά αυτό που προκύπτει είναι χαρούμενο, φρέσκο, με διάθεση, θετικό»

Ήσασταν διστακτική λόγω τη τηλεοπτικής πραγματικότητας των τελευταίων ετών;

«Σίγουρα και γι' αυτό, τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα, δεν υπάρχει budget, το 80% όσων γίνονται είναι ξένα σενάρια τα οποία γίνονται διασκευές, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που να γράφουν πια. Οπότε, πάντα ήμουν και συνεχίζω να είμαι δύσκολη στο' να λέω ναι σε τηλεοπτικές προτάσεις, θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα, που να έχουν να μου λένε κάτι και φυσικά να απέχουν μεταξύ τους. Ο ρόλος μου στη σειρά δεν ήξερα αν μου ταιριάζει, βοήθησε το γεγονός ότι μου άρεσε η ομάδα»

Δεν υπάρχει κανένα κοινό στοιχείο με την ηρωίδα που υποδύεστε;

«Κανένα, πραγματικά κανένα! Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει, σκεφτόμουν το πώς θα το κάνω εγώ. Τελικά, βρήκα τρόπο να το κάνω αυτό» δήλωσε στο tvkouskous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved