Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω γίνει ηθοποιός κλέβοντας από όλες τις ελληνικές ταινίες»
Showbiz

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω γίνει ηθοποιός κλέβοντας από όλες τις ελληνικές ταινίες»

Η ταινία «Θησαυρός» στην οποία πρωταγωνιστεί αποτελεί διασκευή μιας αγαπημένης ελληνικής κωμωδίας της Φίνος.

Αισθάνθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ότι ο ρόλος είχε ειδικό βάρος δεδομένου ότι ερμήνευε έναν χαρακτήρα που ενσάρκωσε η σπουδαία Γεωργία Βασιλειάδου;

«Μου έχει τύχει άλλη μία φορά κάτι παρόμοιο, στη θεατρική μεταφορά του «Φωνάζει ο κλέφτης», όπου εκεί η κληρονομιά της Ρένας Βλαχοπούλου βάραινε περισσότερο, όμως δεν θα έλεγα ότι αισθάνομαι το βάρος της σύγκρισης. Σίγουρα υπάρχει από τη μεριά μου το «πάτημα», όπως λέμε, γιατί έχω γίνει ηθοποιός κλέβοντας από όλες τις ελληνικές ταινίες, μεγάλωσα με αυτές τις ταινίες»

Και σίγουρα οι σύγχρονες κινηματογραφικές διασκευές απευθύνονται σε μια άλλη γενιά που δεν έχει μεγαλώσει βλέποντας τις κλασικές ταινίες της Φίνος Φιλμ...

«Η νέα γενιά είναι αλλιώς, έχει άλλες προσλαμβάνουσες. Για εμένα, ως ηθοποιό, μπορεί τα πρότυπα μου να αποτελούσαν κάποτε το κίνητρο για.
μια ερμηνεία καθώς οι παλιοί ηθοποιοί περιβάλλονταν από μια αίγλη, όμως τώρα το σταρ σίστεμ διαφέρει. Ποτέ δεν πίστευα στην αντιγραφή, στην κλοπή ναι. Και δεν είμαι από τους ηθοποιούς που μπορούν να μιμηθούν. Δεν είναι του ταπεραμέντου μου. Εγώ χαίρομαι όταν μου λένε ότι είμαι ηθοποιός παλαιάς κοπής, ότι μοιάζω με θεατρίνα εκείνης της εποχής», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved