Γαρμπή: «Οι προηγούμενες δεκαετίες ήταν φλύαρες με έντονο lifestyle μεγαλομανία και υπερκατανάλωση»
Showbiz

Γαρμπή: «Οι προηγούμενες δεκαετίες ήταν φλύαρες με έντονο lifestyle μεγαλομανία και υπερκατανάλωση»

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με την τηλεόραση και για τις διαφορές της νυχτερινής διασκέδασης του χθες με το σήμερα.

Ποια είναι η σχέση σου με την τηλεόραση;

«Αγαπώ την τηλεόραση για κάποιες καλές ταινίες και μερικές παλιές ελληνικές σειρές. Έχω εμφανιστεί ως γκεστ στην αρχή της καριέρας μου σε δύο, νομίζω, τηλεοπτικές σειρές, υπήρξα πρωταγωνίστρια και σε ένα επεισόδιο στις “7 θανάσιμες Πεθερές”, μια συγκλονιστική εμπειρία, ήμουν και στο Fame story μέλος στην κριτική επιτροπή. Όλα καλά! Τα talent shows θεωρώ ότι κάνουν καλό στους διαγωνιζόμενους αλλά υπάρχουν και όρια. Η απόρριψη μετά από μία ή δύο ή περισσότερες εβδομάδα μπορεί να πληγώσει τους παίκτες και να τους κάνει ζημιά αν δεν είναι ψύχραιμοι να διαχειριστούν αυτό που ακολουθεί μετά, που μπορεί να είναι και το τίποτα».

Πόσο διαφορετική είναι η σημερινή διασκέδαση στα νυχτερινά μαγαζιά σε σύγκριση με το πενθήμερο προηγούμενων δεκαετιών;

«Οι προηγούμενες δεκαετίες ήταν πολύ φλύαρες με έντονο lifestyle μεγαλομανία και υπερκατανάλωση. Ο κόσμος έβγαινε τη νύχτα και αν δεν ξημέρωνε δεν επέστρεφε σπίτι του. Τα προγράμματα μας διαρκούσαν έξι-επτά ώρες και ξοδεύοντας αστρονομικά ποσά για σκηνικά, κοστούμια δεκάδες χορευτές, ακροβάτες, αυτοκίνητα επί σκηνής, πισίνες και τόσα άλλα. Κάποιες φορές ακροβατούσαν στα όρια του γραφικού. Δουλεύαμε επταήμερο και να είναι καλά ο Βασίλης Καρράς που πρώτος ζήτησε και επέβαλε τότε στο "Διογένης" όπου ήμασταν να παίρνουμε μια μέρα ρεπό. Πολλή κούραση, μια επίδειξη πλούτου, ένα αλόγιστο ξόδεμα. Προσωπικά προτιμώ την τωρινή κατάσταση, θεωρώ πιο ανθρώπινη τη διασκέδαση και το ωράριο. Είναι πλέον συνειδητή η επιλογή του κόσμου να έρθει στο μαγαζί όπου είσαι, γιατί επιλέγουν με προσοχή πού θα ξοδέψουν τα χρήματά τους».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved