Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Όταν μια εκπομπή δεν πηγαίνει καλά και  δεν χρήζει αποδοχής, κόβεται»
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Όταν μια εκπομπή δεν πηγαίνει καλά και δεν χρήζει αποδοχής, κόβεται»

Για την επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή Πάμε Πακέτο και αν έχει αποβάλλει μετά από τόσα χρόνια προβολής της, το άγχος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Ευλογία, επαγγελματική και προσωπική, ήταν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να κάνω αυτή την εκπομπή. Το να παρεμβαίνεις θετικά στις εξελίξεις της ζωής των ανθρώπων και να τους βάζεις σε ένα θετικό δρόμο είναι ευλογία», λέει στο Tv kous kous.

Όσο για το αν έπειτα από τόσα χρόνια αισθάνεται ασφαλής;

«Το δημιουργικό άγχος υπάρχει πανιά, για εμένα κάθε εκπομπή είναι μία διαφορετική δοκιμασία. Κάθε φορά έχουμε το άγχος να πάνε όλα καλά. Επιπλέον, όταν βρίσκεσαι στην τηλεόραση, όσα χρόνια κι αν είσαι, έχεις την ανάγκη από την αποδοχή του κοινού. Οι κανόνες της μικρής οθόνης είναι ξεκάθαροι: όταν μια εκπομπή δεν πηγαίνει καλά και δεν χρήζει αποδοχής, κόβεται.

Οπότε, δεν μπορείς να νιώθεις ασφάλεια κι ας έχεις μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της τηλεόρασης. Το πιο σημαντικό για εμένα, βέβαια, είναι η αγάπη που παίρνουμε από τον κόσμο. Λειτουργεί μέσα μου σαν πολλά μικρά φυλαχτά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved