Γιώργος Αγγελόπουλος: «Επιλεκτικά, προβάλλεται η συνύπαρξη μου με γυναίκες»
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Επιλεκτικά, προβάλλεται η συνύπαρξη μου με γυναίκες»

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική του ζωή ωστόσο φροντίζουν τα Μέσα για αυτό.

Πώς αισθάνεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όταν βλέπει περιοδικά και εκπομπές να του χρεώνουν τη μια σχέση μετά την άλλη και μάλιστα με επώνυμες;

«Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν μου αρέσει όλο αυτό. Δεν μου αρέσει να εννοούνται πράγματα, ειδικά να νομίζει ο κόσμος, τόσο για εμένα όσο και για εκείνες, ότι κάθε εβδομάδα γυρίζω και με άλλη κοπέλα. Αυτά είναι αστεία, στις εξόδους μου, άλλωστε, δεν συ-ναντιέμαι μόνο με γυναίκες αλλά και με άντρες φίλους ή συνεργάτες μου. Επιλεκτικά, προβάλλεται η συνύπαρξη μου με γυναίκες κάτι το οποίο είναι ιδιαιτέρως προσβλητικό», λέει στο Tv Kous Kous.

Όσο για το τι είναι αυτό που τον γαληνεύει; «Δεν ξεχνάω το νησί μου, τη Σκιάθο, και τα ωραία του μέρη, εκεί άλλωστε μεγάλωσα. Επίσης, την οικογένεια μου, τους καλούς μου φίλους που έχω αφήσει στο νησί γιατί μένουν εκεί. Εχω αποδεχτεί, όμως, αυτή την κατάσταση, ότι κάνω κάποια πράγ¬ματα και είμαι μακριά από το νησί. Προσπαθώ να εξελιχθώ επαγγελματικά, να κάνω ωραίες δου-λειές και η δουλειά μου να αναγνωρίζεται από τον κόσμο! θέλω να δίνω ένα ωραίο αποτέλεσμα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved