Χρήστος Λούλης: «Και στη ζωή µου µπορώ να κάνω το καλοκαίρι γυµνισµό και στη σκηνή»
Showbiz

Χρήστος Λούλης: «Και στη ζωή µου µπορώ να κάνω το καλοκαίρι γυµνισµό και στη σκηνή»

Ο Χρήστος Λούλης μιλάει για τις γυμνές εμφανίσεις του, για τις... ευκολίες του αλλά και για τους ρόλους πρόκληση του μέλλοντος...

Εχεις κάνει ωστόσο, γυμνές εμφανίσεις, Χρήστο...

Αρκετές, δεν έχω κανένα παράπονο (σ.σ.: γελάει).

Είχες πρόβλημα όταν σ’ το ζητούσαν;

∆εν είχα το παραµικρό πρόβληµα. Και στη ζωή µου µπορώ να κάνω το καλοκαίρι γυµνισµό και στη σκηνή, όταν είναι επιταγή του σκηνοθέτη, µπορώ να το ακολουθήσω. Εχω αγωνία κάθε φορά να «γυµνωθώ» ουσιαστικά όχι το αν θα βγάλω το βρακί µου.

Στα 19 χρόνια που δουλεύεις μπήκες ποτέ στο τριπάκι να μείνεις σε ευκολίες σου; Ολοι έχουµε ευκολίες. Κι εσύ δεν έχεις στον τρόπο που παίρνεις συνεντεύξεις;

Προχωράµε σε κάτι δοκιµασµένο -αν επιτύχει κιόλας ακόµα καλύτερα-, αλλά το θέµα είναι να µη µένουµε σε αυτές, µιας και βάζοντάς µας δύσκολα µπορούµε να ανεβάζουµε τον πήχυ και να καταφέρουµε µεγαλύτερες νίκες.

Μετά τις «Βάκχες» πετάτε με τους έξοχους «Ορνιθες» του Καραθάνου στην Αμερική.

Τι ωραίο δώρο που είναι αυτό! Είδαν την παραγωγή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και του Νίκου Καραθάνου και τη ζήτησαν με ενθουσιασμό. Μετά τις sold out παραστάσεις σε Επίδαυρο και Αθήνα το 2016, με live streaming που συνδέθηκαν 44.000 υπολογιστές από 110 χώρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, οι «Ορνιθες» ανοίγουν τα φτερά τους για υπερατλαντική πτήση, προκειμένου να παρουσιαστούν στο περίφημο «St Ann’s Warehouse» στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από τις 2 έως τις 13 Μαΐου. Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας εξαρχής ως βασικό άξονα την εξαγωγή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και την υποστήριξη Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζει δυναμικότατα την εκτός των συνόρων δράση της και θα παρουσιάσει τους γερούς μας «Ορνιθες» στη Νέα Υόρκη! Τα τυχερά της δουλειάς είναι αυτά. Χαίρομαι πολύ!

Και ο «μαραθώνιος» θα συνεχιστεί… Επιστρέφοντας έχεις πρόβες για την «Ηλέκτρα» που θα δούμε στην Επίδαυρο.

Θα έχουν ξεκινήσει πριν πάω στη Νέα Υόρκη και θα παίξω τον ρόλο του Αίγισθου.

Δεν θα ερμηνεύσεις τον Ορέστη, δηλαδή;

Μεγάλωσα, Βασίλη μου, πόσο θα παίζω πια τον Ορέστη (σ.σ.: γελάει); 42 έγινα.

Εχουμε δει και μεγαλύτερους στον ρόλο του Ορέστη, μην το ξεχνάς… Ωστε Αίγισθος!

Αίγισθος Αίγισθος. Μεγαλώνω κι έρχονται άλλοι ρόλοι. Πόσο θα με λένε πλέον... νέο ηθοποιό; Η σκυτάλη δίνεται σε νέα παιδιά!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved