Μυρτώ Αλικάκη: «Είμαι τυχερή που ζω από τη δουλειά που αγαπώ»
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: «Είμαι τυχερή που ζω από τη δουλειά που αγαπώ»

Η Μυρτώ Αλικάκη μεγάλωσε σε ένα σπίτι που είχε συνεχή επαφή με την τέχνη καθώς οι γονείς της, αρχιτέκτονες και οι δύο, την πήγαιναν συχνά στο θέατρο και σε αρκετά μουσεία.

Τώρα, που έχει τη δική της οικογένεια, θεωρεί ευλογία ότι καταφέρνει να επιβιώνει κάνοντας τη δουλειά του ηθοποιού.

«Θα ήταν ψέμα να πω ότι στο ξεκίνημα της καριέρας μου δυσκολεύτηκα. Ήμουν τυχερή, η επιτυχία με βρήκε γρήγορα. Σήμερα πια, είναι δύσκολο κανείς να επιβιώνει κάνοντας αυτή τη δουλειά, αλλά νομίζω και οποιαδήποτε δουλεία. Παρ' όλα αυτά αισθάνομαι τυχερή που μέχρι σήμερα έχω καταφέρει να ζω από τη δουλειά που αγαπάω», λέει και συνεχίζει:

«Στον επαγγελματικό χώρο έχει συμβεί να δεχτώ το φλερτ και το θεωρώ πολύ κολακευτικό σε γενικές γραμμές. Όμως δεν με έχει κάνει κάποιος να νιώσω άσχημα. Πιθανόν να μην το επιτρέπω κι εγώ. Η δημοσιότητα είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να σε διευκολύνει επαγγελματικά, αλλά αυτό που έχω καταλάβει από πολύ νωρίς είναι ότι είναι καλό να ζει κανείς τη ζωή του σαν αυτή να μην υπάρχει. Η δημοσιότητα θαμπώνει τα μάτια και είναι πολύ εύκολο να αλλοτριωθείς. Σχεδόν σε όλα κάνω του κεφαλιού μου, αλλά έχω μέσα μου μία πυξίδα που με οδηγεί. Είμαι ξεροκέφαλή και πεισματάρα, αλλά όχι ριψοκίνδυνη. Έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτο μου, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι πολλές φορές δεν έχω κάνει λάθος επιλογή», αποκαλύπτει στο Secret η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved