Νικολέττα Ράλλη: Το Savoir vivre των κοινωνικών δικτύων (aka social media)
Showbiz

Νικολέττα Ράλλη: Το Savoir vivre των κοινωνικών δικτύων (aka social media)

Θέλω να δούμε μαζί εκείνα τα μικρά, αλλά σημαντικά tips για να σταθούμε στο «ύψος» μας και στο σωστό ύφος μας, στον αχανή κόσμο των social media.

Καλημέρα κορίτσια μου και αγόρια μου! Ιδανικά θα ήθελα να ξεκινήσω το άρθρο αυτό γκρινιάζοντας για την τόση ζέστη των τελευταίων ημερών, αλλά αυτό φαντάζει αδύνατο μιας και σήμερα θα μιλήσουμε για καλούς τρόπους. Όχι! Δεν θα σας πω εγώ πώς θα τοποθετήσετε σωστά τα πιρούνια μετά το τέλος ενός δείπνου, αλλά θέλω να δούμε μαζί εκείνα τα μικρά, αλλά σημαντικά tips για να σταθούμε στο «ύψος» μας και στο σωστό ύφος μας, στον αχανή κόσμο των social media.

Εν έτη 2018, δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς smartphone, ενώ ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν αντισταθεί στο να γίνουν ενεργά μέλη των social media (Facebook, Instagram κτλ). Από τους ενεργούς χρήστες το μεγαλύτερο ποσοστό έχει άγνοια κινδύνου και δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα, ούτε την δύναμη του μέσου αυτού, αλλά ούτε και τις ατυχείς συνέπειες που μπορεί να έχει μια «ανώριμη» χρήση του. Θέλω την προσοχή σας λοιπόν στο «Κυκλοφορεί εκτάκτως» Savoir Vivre, των social media.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved