Δούκισσα Νομικού: «Η εγκυμοσύνη δεν με κούρασε στιγμή»
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: «Η εγκυμοσύνη δεν με κούρασε στιγμή»

Ο μικρούλης ήρθε στις 25 Μαρτίου, την τελική ημερομηνία τοκετού που της είχε δώσει ο γυναικολόγος της.

Τις τελευταίες δέκα μέρες πήγαινε καθημερινά στο ΙΑΣΩ αλλά ο Σάββας ήταν Άγγλος στο ραντεβού του.

«Η εγκυμοσύνη δεν με κούρασε ούτε στιγμή. Είχα απλά μια ανυπομονησία να γνωρίσω το γιο μου. Δεν είπε ποτέ «άντε να φύγει από πάνω μου η κοιλιά» Ισα ίσα που η φουσκωμένη κοιλίτσα μερικές φορές μου λείπει! Μου άρεσε που τον είχα συνέχεια μαζί μου, που με κλότσαγε, που είχε λόξιγκα, που τον ένιωθα 24 ώρες το 24ωρο», λέει η Δούκισσα Νομικού στο People.

Το απόλαυσε και ήταν κάτι που θέλησε να κρατήσει 100% για εκείνη και αυτός ήταν ο λόγος που ενώ είχε δεκάδες προτάσεις για εξώφυλλα κατά την εγκυμοσύνη της, επέλεξε να μην κάνει τίποτα.

«Ήταν πολύ συνειδητή απόφαση. Ένιωσα ότι το θέλω όλο για εμένα και δεν ήθελα να το μοιραστώ με κανέναν, παρά μόνο με την οικογένεια μου. Δεν ήθελα να βλέπω αυτή την περίοδο της ζωής μου κρεμασμένη στα περίπτερα. Ήθελα να τη χορτάσω και τελικά πέρασε τόσο γρήγορα, γέννησα και δεν τη χόρτασα Βέβαια τώρα έρχονται άλλες, καλύτερες στιγμές. 'Έχω γίνει μια χαζομαμά! Είμαι η πιο γραφική χαζομαμά που υπάρχει!».

Όσο ήταν έγκυος, ο Δημήτρης της ήταν βράχος στο πλευρό της.

«Ήμουν σίγουρη από την ημέρα που τον γνώρισα ότι θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς και ο καλύτερος σύζυγος. Τόσο καλός όμως δεν περίμενα ότι θα ήταν. Ήταν συνέχεια δίπλα μου, ήταν βράχος. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ιδιαίτερες μεταπτώσεις, αλλά μια ψυχολογική υποστήριξη τη χρειάζεται κάθε έγκυος. Μου έλεγε διαρκώς "ναι, μωρό μου, ό,τι θέλεις εσύ" -βλέπεις, ήξερε το μυστικό-, οπότε το βιώσαμε ωραία! Ακόμα κι όταν μας έπιαναν μικρές αγωνίες, γελούσαμε, οπότε το ξεπερνούσαμε. Δεν μας πήρε ποτέ από κάτω. Πολλές φίλες μου δεν ευχαριστήθηκαν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους -και δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που υπήρχε κάποιο πρόβλημα-, γιατί είχαν μεγάλη αγωνία», λέει η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved