Πάολα: Το γλέντι στη Χαλκιδική και η επίσκεψη στον τάφο του πατέρα της
Showbiz

Πάολα: Το γλέντι στη Χαλκιδική και η επίσκεψη στον τάφο του πατέρα της

Την περασμένη Δευτέρα η Πάολα έκλεισε τα 36.

Γεννημένη στις 25 Ιουνίου 1982, η εκρηκτική τραγουδίστρια δέχθηκε τις ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα στη γενέτειρα της, τη Συκιά Χαλκιδικής, όπου ως γνωστόν δραστηριοποιείται και τουριστικά, μιας και έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, εκτός από τη μητέρα της, Ιρίνα, η Πάολα γιόρτασε μαζί με τον πρώην σύζυγο της, Φώτη Ζογλοπίτη, και την κόρη τους, Παολίνα, που πλέον έχει μεγάλωσε αρκετά.

Ο πρώην σύντροφος, που παραμένει όμως πάντα ο στενότερος συνεργάτης της τραγουδίστριας έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook «Χρόνια σου πολλά, μεγάλη μου αγάπη! Ο θεός να σου δώσει έστω κ τα μισά από αυτά που δίνεις κάθε μέρα σε όλους μας! Να χαιρόμαστε τη μικρή μας Παολίνα (όχι κ τόσο μικρή... Α' Λυκείου φέτος) κ να μη σταματήσουμε ούτε μια μέρα να αγαπάμε, να φροντίζουμε κ να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, στο πλευρό της τραγουδίστριας βρίσκεται αυτές τις ημέρες και ο νυν σύντροφός της. Η Πάολα δείχνει δυνατή και να έχει ξεπεράσει το χαμό του πατέρα της, που «έφυγε» πριν από λίγα χρόνια χτυπημένοι από τον καρκίνο. Όμως, ποτέ δεν τον ξεχνάει. Έτσι, αυτό το διάστημα, που βρίσκεται στο χωριό της, επισκέπτεται συχνά τον τάφο του για να προσευχηθεί για την ψυχή του και να του ανάψει το καντήλι. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν την στενή σχέση της τραγουδίστριας με το θείο στοιχείο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved