Βασίλης Καΐλας: Το συγκινητικό περιστατικό με τον Νίκο Ξανθόπουλο
Showbiz

Βασίλης Καΐλας: Το συγκινητικό περιστατικό με τον Νίκο Ξανθόπουλο

Ο Βασίλης Καΐλας συνεργάστηκε με σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς όπως η Ελένη Ζαφειρίου και ο Νίκος Ξανθόπουλος

Ο 60χρονος πλέον συνταξιούχος ηθοποιός μίλησε για τους κινηματογραφικούς γονείς του και αποκάλυψε ένα συγκινητικό περιστατικό με τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Η Ελένη Ζαφειρίου υπήρξε η κινηματογραφική σας μαμά, ενώ ο Ξανθόπουλος ο κινηματογραφικός σας μπαμπάς. Πιάσατε ποτέ τον εαυτό σας να σας λείπουν σαν να ήταν πραγματική οικογένειά σας;
«Θέλοντας και μη! Οταν γύριζα τέσσερις και πέντε ταινίες τον χρόνο, αναπόφευκτα κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι μύθοι έγιναν κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Ναι, υπήρξαν πολλές στιγμές που ένιωσα την έλλειψή τους».

Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν ο κατεξοχήν κινηματογραφικός σας πατέρας, όπως προαναφέραμε. Πότε τον συναντήσατε τελευταία φορά;
«Ο Νίκος με αποκαλεί γιο του. Υπάρχει ένα πολύ όμορφο περιστατικό μεταξύ μας, πολύ συγκινητικό. Στην παρουσίαση του λευκώματός μου, επειδή είχα πολλά χρόνια να τον δω και επειδή δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσω για να έρθει, ούτε του τηλεφώνησα ούτε του ανέφερα κάτι. Στο λεύκωμα, όμως, αναφέρομαι εκτενώς σε εκείνον. Εκεί που βρισκόμουν στη Στοά του Βιβλίου για την παρουσίαση και καθόμουν απέξω σε ένα παγκάκι, αισθάνθηκα κάποιον να κάθεται δίπλα μου. Ηταν ο Νίκος Ξανθόπουλος, ο οποίος μου είπε «Τι κάνεις, γιε μου;» Αρχισα να κλαίω... Ασ’ τα, μεγάλη συγκίνηση ένιωσα», ανέφερε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved