Γιώργος Δασκουλίδης: «Ο Σταμάτης Γονίδης όποτε του ζήτησα κάτι ήταν δίπλα μου»
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδης: «Ο Σταμάτης Γονίδης όποτε του ζήτησα κάτι ήταν δίπλα μου»

Ο Γιώργος Δασκουλίδης αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία στη Ρόδο, για το ξεκίνημά του στο τραγούδι αλλά και για καταξιωμένους τραγουδιστές που τον έχουν στηρίξει.

Μεγάλωσες στη Ρόδο. Μια ανάμνηση που σε ακολουθεί μέχρι σήμερα;

Τη Ρόδο θα την έχω μέσα στην καρδιά μου πάντα, το λατρεύω αυτό το νησί, για μένα είναι το ωραιότερο του κόσμου. Οι αναμνήσεις είναι πολλές αφού εκεί πέρασα όλα τα εφηβικά μου χρόνια. Οι πρώτοι έρωτες, οι παρέες, η προσπάθεια για το πανεπιστήμιο, η στρατιωτική θητεία και βέβαια το ξεκίνημα στο τραγούδι.

Άλλωστε στο νησί βρίσκονται και οι γονείς μου και η αδερφή μου και έτσι με την πρώτη ευκαιρία το επισκέπτομαι. Παρ' όλο που έχω γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και ο πατέρας μου είναι από 'κει, έχω πιάσει τον εαυτό μου πολλές φορές να με χαρακτηρίζω Ροδίτη.

Στο ξεκίνημά σου είχες σπουδαίους καλλιτέχνες κοντά σου. Ποιον θα ξεχώριζες και γιατί;

Πραγματικά νιώθω τυχερός που συνεργάστηκα με τόσο σπουδαίους καλλιτέχνες. Και βέβαια υπάρχουν πολλοί ακόμη που θα ήθελα να συνεργαστώ. Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον. Αφού επιμένετε όμως θα έλεγα την Άννα Βίσση. Είναι σπουδαία επαγγελματίας και πολύ μεγάλη σταρ. Δεν γίνεται όμως να μην αναφέρω την Άντζελα Δημητρίου με την οποία συνεργάστηκα πολλές φορές και έζησα σπουδαίες στιγμές. Τον αγαπημένο μου Σταμάτη Γονίδη που όποτε του ζήτησα κάτι, ήταν δίπλα μου. Και εννοώ, βέβαια, τα υπέροχα τραγούδια που μου έδωσε! Τον Πέτρο Ίμβριο. ΦΙΛΟΣ! Τον Βασίλη Καρρά, τον Αντώνη Ρέμο, τον Στέλιο Διονυσίου, άνθρωποι που πέρασα πολλές στιγμές της ζωής μου μαζί τους. Δεν ξεχνάω ποτέ όμως την Άντζυ Σαμίου που ήταν η αιτία που ήρθα στην Αθήνα και ουσιαστικά ξεκίνησε ή καριέρα μου.

Πηγή: Το καρφί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved