Κωνσταντίνος Μπιμπής: «Η υποκριτική δεν ήταν κάτι που ήθελα από μικρός»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μπιμπής: «Η υποκριτική δεν ήταν κάτι που ήθελα από μικρός»

Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της υποκριτικής μέσα από θεατρικές δουλειές ενώ έχει κερδίσει και το βραβείο Χορν.

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής μιλάει για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κάνε γονείς να δεις καλό» και αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να δεχθεί την πρόταση.

Η υποκριτική πώς προέκυψε στη ζωή σου;

«Δεν ήταν κάτι που το ήθελα από μικρός. Ξεκίνησα πρώτα να ασχολούμαι με το τραγούδι και η υποκριτική προέκυψε στη συνέχεια και συγκεκριμένα όταν πήγαινα Γ Λυκείου. Είχα ανάγκη να εκφράσω κάποια πράγματα και βρήκα το κανάλι της υποκριτικής για να το κάνω».

Ασχολείσαι επαγγελματικά με το θέατρο πολλά χρόνια. Παίζεις, σκηνοθετείς, έχεις κερδίσει το βραβείο Χορν... Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι όλα αυτά τα χρονιά θα έχεις δεχτεί αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση για τη σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό»;

«Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Εγώ πάντα στη ζωή μου, από δουλειά σε δουλειά, είχα κριτήριο τους ανθρώπους. Αν κάποιος παρακολουθήσει τη διαδρομή μου στο θέατρο, θα δει ότι από το 2012 μέχρι και σήμερα έχουμε την Ομάδα «Ιδέα» μαζί με τον Κώστα Γάκη και την Αθηνά Μουστάκα. Πήραμε ένα θέατρο μαζί, το Άλφα.Ιδέα, και έκτοτε οι δουλειές μου είναι πολύ προσεγμένες και πάντα με κριτήριο κάποιους ανθρώπους που θέλω να δουλέψω μαζί τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έκανα μια ταινία το καλοκαίρι με τον Πιέρρο Ανδρακάκο, το «Αιγαίο SOS», και δούλεψα μαζί του πολύ όμορφα. Με αυτόν τον άνθρωπο επικοινωνήσαμε γενικά πάνω στη δουλειά σε πολλά επίπεδα. Στη συνέχεια, εκείνος με πρότεινε για να με δουν για τη σειρά. Επίσης και ο Νίκος Κρητικός είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, συν το ότι υπάρχει μια πολύ ωραία φιλοξενία από τον ΑΝΤΙ. Οπότε είπα γιατί να μην το κάνω...».

Υπήρχε κάτι που σε άγχωνε και το σκέφτηκες περισσότερο μέχρι να καταλήξεις στην απόφαση σου;

«Με άγχωνε το γεγονός ότι δεν έχω καμία απολύτως εμπειρία ούτε από την τηλεόραση ούτε από τον κινηματογράφο. Η τηλεόραση, όσο να πεις, συνοδεύεται με μια έκθεση σε όλη την Ελλάδα. Εγώ έχω συνηθίσει να εκθέτω τη δουλειά μου σε θέατρα. Οπότε ήθελα να είμαι σίγουρος για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και βλέποντας το πρώτο επεισόδιο της σειράς είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά πήρα αυτή την απόφαση», λέει στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved