Γιώργος Χατζηπαύλου: «Είναι άλλο να έχεις 50 χρόνια στη χώρα σου stand up comedy και άλλο 10»
Showbiz

Γιώργος Χατζηπαύλου: «Είναι άλλο να έχεις 50 χρόνια στη χώρα σου stand up comedy και άλλο 10»

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μίλησε για το stand up comedy στην Ελλάδα.

Το internet βοήθησε ώστε να μαθευτεί περισσότερο το stand up στην Ελλάδα

Δούλεψε και προς τις δύο κατευθύνσεις. Και εμείς είδαμε τι γίνεται στο εξωτερικό και οι θεατές είδαν τι γίνεται και μέσα και έξω. Εμείς, σε ένα σημείο, είμαστε απαλλαγμένοι από την προώθηση της δουλειάς μας, γιατί το internet προμοτάρει το πραγματικό δείγμα της δουλειάς σου, που είναι πολύ σημαντικό.

Η αίσθηση του χιούμορ είναι η ίδια σε όποια χώρα και να βρίσκεσαι ή ο κάθε, λαός το αντιμετωπίζει διαφορετικό ανάλογα με τη δική του κουλτούρα;

Δεν βλέπω διαφορές στο χιούμορ ειδικά όταν μιλάμε για ελληνικό λαό. Εμείς είμαστε αποδέκτες : του παγκόσμιου χιούμορ. Ο Αμερικανός, ας πούμε, δεν γνωρίζει το ελληνικό χιούμορ. Αντίστοιχα, ο Έλληνας γνωρίζει πολύ καλά το αμερικανικό μέσα από τις σειρές. Εμείς έχουμε μια εξωστρέφεια. Σε χώρες που βλέπουν stand up comedy και χώρες που παράγουν stand up είναι πιθανό οι θεατές να είναι πιο καλά διαβασμένοι. Είναι διαφορετικό να έχεις 50 χρόνια στη χώρα σου stand up και διαφορετικό να έχεις 10. Όμως και να έχει, δεν αφομοιώνεις την τοπική-κουλτούρα, την παρακολουθείς.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved