Αναστάσης Κολοβός: «Παιδί μου είναι αυτό που μεγαλώνω κι όχι αυτό που γεννάω»
Showbiz

Αναστάσης Κολοβός: «Παιδί μου είναι αυτό που μεγαλώνω κι όχι αυτό που γεννάω»

Ο Αναστάσης Κολοβός και η σύντροφός του είναι μαζί εφτά ολόκληρα χρόνια. 

Ο ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου» εξήγησε γιατί θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί και αποκάλυψε πως ασχολήθηκε με τα άτομα με αναπηρία.

Οικογένεια θέλεις να κανείς;

«θα ήθελα πολύ ένα παιδί»

Είσαι σε μια καλή ηλικία να γίνεις μπαμπάς.

«Είναι καλό τα παιδιά να τα κάνεις σε πιο μικρή ηλικία. Αν ήταν εύκολη η υιοθεσία, θα την προτιμούσα. Είμαι διχασμένος. Το 50% μου είναι της απόλυτης συντροφικότητας και το άλλο μου 50 θεωρεί πως είναι παράνοια να ζουν δυο άνθρωποι συνεχεία μαζί στο ίδιο σπίτι, θέλω το χώρο και τον χρόνο μου. Έχω μια καταπληκτική σύντροφο που είναι ψυχολόγος και μ' έχει καταλάβει. Πορευόμαστε μαζί εφτά χρόνια»

Δεν θα ήθελες ένα παιδί με τη σύντροφο σου, αφού είστε καλά;

«Και η Αθανασία θα γούσταρε να υιοθετήσει ένα παιδί. Το έχουμε φιλοσοφήσει. Να δώσουμε χαρά σε ένα παιδί που είναι μόνο του. Παιδί μου είναι αυτό που μεγαλώνω, κι όχι αυτό που γεννάω»

Πώς ξεκίνησε το κομμάτι εκείνο στο οποίο ασχολείσαι με παιδιά με αναπηρία;

«Δούλευα εκείνη την εποχή, μετά τον στρατό, σε ένα μαγαζί που τώρα έχει κλείσει. Ήρθε εκεί κάποιος με αναπηρικό αμαξίδιο και μου είπε ότι είχε ομάδα χορού. Κι εγώ, σαν ηλίθιος, του είπα ότι ήμουν ο Μ. Αλέξανδρος. Ο Χρηστάκης λοιπόν ηγείται αυτής της ομάδας εδώ και 15 χρόνια έχει άπειρα πτυχία κι έχει κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στη ζωή του από μένα. Μπήκα μαζί του σ' ένα σύμπαν και είδα μια άλλη ζωή. Συμμετείχα λοιπόν στις χοροθεατρικές τους παραστάσεις και στην ομάδα συμμετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες. Κανένας δεν λέει όχι σε κάτι τέτοιο. Έχουμε πάει σε φεστιβάλ στην Αμερική, στην Κωνσταντινούπολη, κι έχουμε κάνει, πολύ ωραία πράγματα. Αγαπώ αυτή την ομάδα, γιατί στην Αθήνα ξεχνάμε πόσο απάνθρωπη είναι αυτή η πόλη για τα άτομα με αναπηρία. Γνώρισα φωτεινούς ανθρώπους, με τρελό χιούμορ.»

Λεφτά έχεις βγάλει;

«Όχι, αν και από μικρός έκανα ένα μικρό κομπόδεμα»

Δεν είσαι σαν κάποιους που έχουν μείνει άφραγκοι;

«Δεν τους λυπάμαι όλους. Στις χρυσές εποχές, βγάλανε άπειρα χρήματα και τα φάγανε. Καλά κάνανε, δεν τους κατακρίνω. Τα 2/3 αυτών των ανθρώπων βγάλανε τόσα λεφτά που αν τα είχα, θα ζούσα άλλες δυο οικογένειες. Δεν λυπάμαι αυτούς, αλλά πέντε φίλους ηθοποιούς που δουλεύουν και σαν σερβιτόροι»

Θα έκανες τα πάντα για να βγάλεις λεφτά;

«Μου δόθηκαν ευκαιρίες, αλλά δεν το έκανα. Δεν θα ήμουν καλά με μένα θα έπεφτα στα ψυχοφάρμακα» εξήγησε στο Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved