Φωτεινή Τσακίρη: «Όταν είμαι κουρασμένη, γκρινιάζω λιγάκι»
Showbiz

Φωτεινή Τσακίρη: «Όταν είμαι κουρασμένη, γκρινιάζω λιγάκι»

Φέτος την παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Η επιστροφή».

Η Φωτεινή Τσακίρη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το αν η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου ενώ αναφέρεται και στην κόρη της.

Υπάρχουν πράγματα στην Ελλάδα του 2019 που σας στενοχωρούν και σας ανησυχούν σε σχέση και με το παιδί σας;
«Εννοείται πως υπάρχουν πράγματα που με στενοχωρούν. Και, βεβαίως, ανησυχώ για το μέλλον του παιδιού. Τι κάνω; Υπομονή και κουράγιο, να σταθούμε όρθιοι για να αντιμετωπίσουμε αυτό που ζούμε»

Η κόρη σας, όταν σας βλέπει στην «Επιστροφή», τι λέει; «Η γλυκούλα μου... Οταν κάποιος μου κάνει κάτι κακό, λειτουργεί υποστηρικτικά, με παίρνει αγκαλιά και μου λέει «δεν πειράζει, μαμά».

Μετανιώσατε που γίνατε ηθοποιός;
«Οταν είμαι κουρασμένη, γκρινιάζω λιγάκι. Κάνοντας έναν απολογισμό, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να γίνω κάτι άλλο. Την αγαπάω τη δουλειά μου»

Σχέδια για το μέλλον; «Κουβέντες πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ου θα προσπαθήσω να τελειώσω έναν κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών πάνω στο θέατρο. Ολα τα υπόλοιπα είναι σε συζητήσεις»

«Η επιστροφή» θα συνεχιστεί και του χρόνου; «Ηδη έχουμε πάρει παράταση επεισοδίων, είναι θέμα της παραγωγής και του καναλιού. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια πληροφορία για συνέχιση του σίριαλ», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved