Ευανθία Ρεμπούτσικα: «Στα τηλεοπτικά σόου τον πρωταρχικό ρόλο είχε πάντα η προβολή»
Showbiz

Ευανθία Ρεμπούτσικα: «Στα τηλεοπτικά σόου τον πρωταρχικό ρόλο είχε πάντα η προβολή»

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μετά από καιρό προσκαλεί και πάλι τους φίλους της στην Αθήνα, στο θέατρο «Παλλάς», στις 15 και 16 Απριλίου, με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της να μας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι με οδηγό τους δύο πολιτισμούς, της Ανατολής και της Δύσης.

«Θα ακουστούν μουσικές από soundtracks και συνθέσεις από ταινίες, μουσική και τραγούδια από το άλμπουμ "Το αστέρι και η ευχή", καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές. Όλα τα κομμάτια έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με εμένα, όμως πάντα η μουσική της "Πολιτικής κουζίνας" είναι αυτή που με συνοδεύει σε όλες τις παραστάσεις που κάνω», λέει στο Secret.

Για εκείνη, η μουσική είναι «ένας αληθινός διάλογος με τον εαυτό μου, που μέσα από αυτόν ονειρεύομαι, δημιουργώ, αγαπάω, έχω το αίσθημα της ελευθερίας και της λύτρωσης, όχι μόνο όταν γράφω μουσική, αλλά με συγκινεί όταν ακούω αγαπημένα μου μουσικά κομμάτια».

Όσο για την άποψη της σχετικά με τα talent shows;

«Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο, με αξίες, που μέσα από τις εύκολες λύσεις της τηλεόρασης συμμετέχουν στα ριάλιτι, γιατί πιστεύουν πως μέσα από εκεί θα τους δοθεί η ευκαιρία της ζωής τους. Όμως, ο τρόπος διαχείρισης αυτών των εκπομπών δεν είναι πάντα σωστός, για να έχουν την πορεία που επιθυμούν ή ονειρεύονται αυτά τα παιδιά και πολλές φορές οι απογοητεύσεις τους είναι μεγαλύτερες από ό,τι περίμεναν. Στα τηλεοπτικά σόου τον πρωταρχικό ρόλο είχε πάντα η προβολή και όχι η καλλιτεχνική πορεία μέσα στον χρόνο του καλλιτέχνη», τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved