Φλώρα Θεοδώρου: "Περιμένω τον έρωτα"!
Showbiz

Φλώρα Θεοδώρου: "Περιμένω τον έρωτα"!

Η Φλώρα Θεοδώρου περιμένει υπομονετικά να της χτυπήσει ο φτερωτός θεός την πόρτα. Οπως δηλώνει, είναι έτοιμη να ξαναρχίσει τη ζωή της διαγράφοντας τις μαύρες σελίδες του παρελθόντος. Οσον αφορά τις φήμες για σχέση με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος The Secret Πάνο Νικολακόπουλο, τις διαψεύδει κατηγορηματικά.

Η Φλώρα μετά τη νίκη της στο Eurovoice με τη σημαία της Κύπρου είναι πανευτυχής. Η τραγουδίστρια μιλάει στην «Espresso» για τη νέα της ζωή χωρίς τον Χρήστο Δάντη (προχωρούν οι διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου), για τη μοναξιά που βιώνει, για τον έρωτα που ανυπομονεί να της χτυπήσει ξανά την πόρτα και για τα... μοδάτα πλάνα της.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πάνο. Μόνο φιλία μάς συνδέει και τίποτα παραπάνω». Η Φλώρα Θεοδώρου είναι κατηγορηματική. Ωστόσο, όπως δηλώνει, θέλει να ζήσει ξανά τη συντροφικότητα. «Μου λείπει να είμαι σε σχέση, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός, περίπου ένας χρόνος, που είμαι χωρίς σύντροφο. Πολλές φορές νιώθω μοναξιά. Θέλω πολύ να ερωτευτώ ξανά, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει όταν βρεθεί ο κατάλληλος για μένα».

«Νιώθω πολύ καλά, ειδικά μετά τη νίκη στο Eurovoice, γιατί έκλεισαν τα στόματα των επικριτών μου» προσθέτει. «Δούλεψα πάρα πολύ γι’ αυτό. Είμαι καλά ψυχολογικά, ήρεμη, ισορροπημένη και επικεντρώνομαι στο κομμάτι της δουλειάς μου».

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η τραγουδίστρια στην «Espresso», σκέφτεται να εστιάσει εκ νέου στη δημιουργία ρούχων με τη σφραγίδα της. «Θέλω να βρω χρόνο για να ασχοληθώ ξανά με το ντιζάιν. Είναι κάτι που πιστεύω ότι το κάνω καλά, το έχω σπουδάσει άλλωστε και με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Απλώς το προηγούμενο διάστημα δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο, λόγω του Eurovoice. Μπορεί όμως από την άνοιξη να δρομολογήσω μια σειρά ρούχων. Είναι κάτι που θέλω πολύ!»
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved