Παντρεύτηκε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και δεν το πήρε είδηση κανείς (photos & Video)
Showbiz

Παντρεύτηκε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και δεν το πήρε είδηση κανείς (photos & Video)

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για γάμους και το γνωστό ζευγάρι της εγχώριας showbiz αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης.

Δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή στο Λιμένι Λακωνίας.

Εκείνος μοντέλο και παίκτης του Survivor, εκείνη στυλίστρια και σύμβουλος μόδας. Οι δυο τους είναι περίπου τρία χρόνια μαζί και περνούν όμορφες στιγμές, ωστόσο είναι πολύ διακριτικοί και δεν διατυμπάνισαν ποτέ τον έρωτά τους.

Μάλιστα, εκείνος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της αλλά και να γίνει πατέρας.

«Είναι αυτό που έψαχνα πάντα. Κατά 99,9%, τουλάχιστον. Θέλω να κάνω οικογένεια, να γίνω πατέρας και πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που μου ταιριάζει. Έγινα 37 ετών, νιώθω ότι ωρίμασα, ξέρω τι θέλω πια. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα έβλεπα τους γονείς μου πάντα καλά και ερωτευμένους, λες και γνωρίστηκαν πριν μία εβδομάδα. Έμειναν μαζί, μέχρι να φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου, 42 ολόκληρα χρόνια. Σαν μικρά παιδιά! Αυτό είναι ένα πρότυπο, ένα μοντέλο οικογένειας που το έχω βαθιά μέσα μου».

Ακόμη, ο ίδιος είχε αναφέρει ότι ο γάμος του θα συνέβαινε μέσα στο καλοκαίρι, ενώ είχε δηλώσει ότι αυτή η ημέρα για εκείνον φάνταζε ως η ωραιότερη της ζωής του.

«Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ».

Δείτε για ποιους πρόκειται στα παρακάτω φωτογραφίες.

Oι δυο τους δεν παντρευτήκαν το Σαββατοκύριακο, αλλά με πολιτικό γάμο στα Ζαγοροχώρια τον περασμένο Γενάρη, πριν από περίπου πέντε μήνες. Το ζευγάρι βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και δείτε τις δηλώσεις του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved