Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Ο πρώην... Survivor ετοιμάζει γάμο αλά ελληνικά με την Ινδή αγαπημένη του!
Models

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Ο πρώην... Survivor ετοιμάζει γάμο αλά ελληνικά με την Ινδή αγαπημένη του!

Kαι ενώ όλοι περιμέναμε να ζήσουμε στιγμές... Bollywood στον γάμο του πρώην Μαχητή του «Survivor 2» Θοδωρή Θεοδωρόπουλου και της Ινδής αγαπημένης του, Allia Al Rufai, εκείνοι έχουν αποφασίσει ο γάμος τους να έχει αιγαιοπελαγίτικο χρώμα. 

Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει ο ίδιος. «Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ», λέει. Όσο για το πότε ακριβώς προγραμματίζουν να παντρευτούν, απαντά με βεβαιότητα: «Προφανώς το καλοκαίρι!». Ο Θοδωρής εργάζεται ως personal trainer και μοντέλο και στο παρελθόν έχει γράψει τη δική του ιστορία στις πασαρέλες του εξωτερικού, πρωταγωνιστώντας στις διεθνείς καμπάνιες κορυφαίων οίκων μόδας, όπως είναι αυτός των Dsquared, ενώ έχει ποζάρει και για το εξώφυλλο της γαλλικής «Vogue». Αυτό το διάστημα βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο λόγω του νέου επαγγελματικού του εγχειρήματος, για το οποίο ακόμα δεν είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα κρυφά χαρτιά του.

Σημασία έχει, όμως, πως κάνει αυτό που πάντα ήθελε, να γνωρίζει νέους πολιτισμούς και κουλτούρες και να αποκτά ξεχωριστές εμπειρίες. Φύλακας άγγελός του είναι η εδώ και τρία χρόνια σύντροφός του, η Ινδή στιλίστρια και διάσημη στην πατρίδα της Allia Al Rufai, η οποία είναι επίσης... πολίτης του κόσμου.

Η Allia είναι η μετρ του στιλ στην Ινδία και την εμπιστεύονται για την εικόνα τους μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα καλλιτεχνών και εξεχουσών προσωπικοτήτων της χώρας. Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε στην Ινδία προκειμένου να παραστεί σε έναν γάμο, αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο. Η Ινδία, εκτός από πατρίδα της Allia, είναι και ένας πολύ αγαπημένος προορισμός του Θοδωρή, μιας και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν ιδιαίτερα περιζήτητος στο ινδικό χρηματιστήριο του μόντελινγκ.

Από τότε που οι δυο τους είναι και ζευγάρι, έχει και έναν λόγο παραπάνω να ταξιδεύει μαζί της συχνά εκεί. Άλλωστε, έχει ήδη γνωρίσει την οικογένειά της και νιώθει και εκείνος οικείο το καθετί στην Ινδία. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο Θοδωρής, με το που είδε την Allia, ένιωσε πως ήταν η κατάλληλη γυναίκα για να δημιουργήσει μαζί της οικογένεια. Και συνεχίζει να έχει έντονη την ανάγκη να αποκτήσει μαζί της παιδιά στο άμεσο μέλλον.

«Είναι κάτι το οποίο θέλω πάρα πολύ», λέει στη Realnews. Οι διαφορετικοί πολιτισμοί από τους οποίους προέρχονται ο Θοδωρής και η Allia δεν στάθηκαν ούτε μια στιγμή εμπόδιο στη σχέση τους. Ο ίδιος εξηγεί: «Σίγουρα ήταν μια πρόκληση στην αρχή, αλλά και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις και να γνωρίζεις από κοντά έναν διαφορετικό πολιτισμό σαν αυτόν της Ινδίας. Παρ’ όλα αυτά, η ευρωπαϊκή πλευρά της Allia υπερισχύει της ινδικής, καθώς έχει καταγωγή και από την Αγγλία και έχει μεγαλώσει κυρίως με τα αγγλικά πρότυπα». Πόσο εύκολα, όμως, προσαρμόστηκε εκείνη στα ελληνικά δεδομένα; Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει: «Η προσαρμογή της εδώ έγινε πολύ εύκολα, θα έλεγα. Άλλωστε, βοηθάει το ότι έχουμε μια πανέμορφη χώρα, που έχει σχεδόν τα πάντα. Σίγουρα οι δικοί της τής λείπουν, αλλά, ούτως ή άλλως, σχεδόν κάθε μήνα ταξιδεύει είτε μαζί μου είτε μόνη της στην Ινδία για επαγγελματικούς λόγους».

Τι ήταν αυτό που κέρδισε τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο στην όμορφη Allia και τον έκανε να θέλει να μοιραστεί μαζί της την υπόλοιπη ζωή του; Ο ίδιος απαντά: «Τα μάτια, λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η καθαρότητα του βλέμματός της και η καλοσύνη της με έκαναν να την ερωτευτώ. Είναι ένας πολύ ευγενικός και σπάνιος άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved