Ρίτα Αντωνοπούλου: «Δεν είμαι το αγαπημένο παιδί κανενός»
Showbiz

Ρίτα Αντωνοπούλου: «Δεν είμαι το αγαπημένο παιδί κανενός»

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, η μούσα του Θάνου Μικρούτσικου, μίλησε για την απόφαση της να ασχοληθεί με το τραγούδι και αποκάλυψε ότι δεν αποτελεί αγαπημένο παιδί κανενός.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρει επίσης τι έχει σπουδάσει και αν έχει μάθει να «πουλά» τον εαυτό της.

Με το τραγούδι πώς ασχολήθηκες; Υπήρχε καλλιτεχνική φλέβα στην οικογένεια;

«Πλάκα κάνεις; Δεν αντέχεις ούτε λεπτό να τους ακούς να τραγουδάνε, είναι βάρβαρο. Και ακριβώς επειδή δεν είχαν καμιά σχέση με τη μουσική, άργησαν να αντιληφθούν την κλίση μου. Από τα 18, μόλις τελείωσα το σχολείο, τραγουδούσα σε μικρά μαγαζιά. Παράλληλα, σπούδαζα γραφιστική».

Έχεις εργαστεί ως γραφίστρια;

«Έκανα την πρακτική μου ως γραφίστρια σε τράπεζα. Περνούσα πολύ δημιουργικά εκεί, από τη βαρεμάρα έμαθα μέχρι τυφλό σύστημα. Δοκιμάστηκα, βέβαια, και σε άλλες δουλειές. Μια περίοδο εργαζόμουν σε site με πωλήσεις».

Αν μιλήσουμε με όρους μάρκετινγκ, θα έλεγες πως τον εαυτό σου, με τα χρόνια, έμαθες να τον «πουλάς»;

«Δεν νομίζω! Αν ήξερα να το κάνω αυτό, θα είχα κι άλλες δημόσιες σχέσεις. Δεν θα ήμουν εκτός συστήματος. Εντελώς, όμως. Δεν είμαι το αγαπημένο παιδί κανενός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κανένας κάτι εναντίον μου».

Τι κόστος έχει αυτό;

«Στο τέλος της ημέρας δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι στοιχίζει τελικά. Ίσως μόνο σε πρακτικό επίπεδο. Σε αυτό που λέμε «Να βγάλω περισσότερα χρήματα», «Να παίζω στα ραδιόφωνα», «Να έχω τις γνωριμίες». Από την άλλη, δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι μέσα σε όλο αυτό. Δεν μου ταιριάζει ως ιδιοσυγκρασία. Δεν είμαι, για παράδειγμα, ο άνθρωπος που θα τρέξει στις πρεμιέρες. Θα προτιμήσω να μείνω στο σπίτι με το παιδί μου», λέει στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved