Φώτος Πιττατζής: Η φωτογραφία και η αναφορά στο χωρισμό του από την Νικολέτα Καρρά  (Photos)
Showbiz

Φώτος Πιττατζής: Η φωτογραφία και η αναφορά στο χωρισμό του από την Νικολέτα Καρρά (Photos)

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν μερικούς μήνες η είδηση του χωρισμού τους. Η Νικολέτα Καρρά και ο Φώτος Πιττατζής έριξαν τίτλους στο γάμο τον περασμένο Απρίλιο.

Η σχέση τους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, περνούσε κρίση το τελευταίο διάστημα, αλλά παρά τις όποιες προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους δεν τα κατάφεραν και τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν!

Η Νικολέττα Καρρά στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» είπε: «Οι φίλοι είναι πάντα ψυχοθεραπεία… Στα σοβαρά θέματα όμως είμαστε πάντα μόνοι μας… Δεν αισθάνομαι άνετα να μιλάω για τον χωρισμό μου κι όταν γράφουν ή λένε διάφορα. Με ενοχλεί όταν γράφονται υπερβολές ή ψέματα….».

Ο πρώην άντρας της, Φώτος Πιττατζής για πρώτη φορά μέσα από την σελίδα του στο facebook, αναφέρθηκε στο χωρισμό τους γράφοντας:

«Όμορφα χρόνια. Γεμάτα χαρά, έρωτα, ελπίδες και όνειρα για το μέλλον. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι στην φωτογραφία δεν υπάρχουν πια. Ωρίμασαν, μεγάλωσαν, άλλαξαν. Οι στιγμές όμως δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Αυτό μένει και ίσως να είναι και το πιο σημαντικό. Όπως είπε και ο υπέροχος Ουρανης. Γιατί νιώθαμε κι οι δυο πως είναι πιο σωστό από τα λείψανα του παλιού μας έρωτα να ζούμε. Σαν ήρθε η ώρα δώσαμε σφιχτότερα τα χέρια. Κι αμίλητοι χωρίσαμε χωρίς να φιληθούμε», σημείωσε κάτω από την κοινή του φωτογραφία με την Νικολέτα Καρρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved