Αυτά είναι τα παιδιά των επωνύμων που όλοι θα μιλούν γι' αυτά το 2020 (Photos)
Showbiz

Αυτά είναι τα παιδιά των επωνύμων που όλοι θα μιλούν γι' αυτά το 2020 (Photos)

Όταν μεγαλώσω θα ήθελα να γίνω...

Πόσες φορές το έχουμε πει, πόσες φορές αλλάξαμε απόψεις για το μέλλον μας και πόσες φορές δεν επηρεαστήκαμε από την δουλειά του μπαμπά και της μαμάς.

Τα παιδιά που θα σας παρουσιάσουμε στο παρακάτω κείμενο ανήκουν όλα τους στην τελευταία κατηγορία.

Ακολουθούν τα όνειρα τους αλλά και την καλλιτεχνική φλέβα των γονέων τους. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές, μοντέλα. Παιδιά με λαμπερά πρόσωπα, με καλλίγραμμα κορμιά, με λάμψη και άποψη.

Κυρίες και κύριοι η νέα γενιά καλλιτεχνών που ακολουθούν την οικογενειακή παράδοση και θα τους λατρέψουμε...

Αφροδίτη Λιάντου

Κόρη δύο ηθοποιών, πώς θα μπορούσε να... ξεφύγει από τη σόουμπιζ; Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου, έχει ήδη εισχωρήσει στον καλλιτεχνικό χώρο. Ασχολείται με το τραγούδι και οι πρώτες κριτικές για τη δουλειά της είναι πολύ θετικές. Πριν από περίπου ένα χρόνο κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single με τίτλο «Why». Στα προσωπικά της, η Αφροδίτη είναι ερωτευμένη με τον γαλλικής καταγωγής Ολιβέρ Ριόν, ο οποίος είναι μουσικός παραγωγός και ειδικεύεται κυρίως με τα remixes τραγουδιών. Είναι επίσης dj και συχνά παίζει μουσική σε δημοφιλή φεστιβάλ.

Τζένη Καζάκου

Η 19χρονη Τζένη είναι από τα κορίτσια που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, θα ήταν δύσκολο να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Τραγουδάει, παίζει με ξεχωριστό τρόπο τους ρόλους της, και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι τη γοητεύει ο χώρος της υποκριτικής και τον βλέπει στα σοβαρά.

ΔανάηΝεφέλη Λιβιεράτου

Με μητέρα την Εύη Αδάμ –ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της χώρας μας- και πατέρα τον Λάμπη Λιβιεράτο, πώς να μην γεννηθούν κούκλες; Η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων όπου και εάν βρεθούν! Η 20χρονη Νεφέλη ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ ενώ η Δανάη έχει ήδη αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της στο χώρο της μουσικής.

Ιάσονας Παπαματθαίου

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις». Η αλήθεια είναι, όμως, πως ο τηλεοπτικός Μιχαήλ βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής αλλά έκανε μόνο θέατρο. Είναι γιος του αγαπημένου ηθοποιού, Τάκη Παπαματθαίου και οι δύο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στην ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η ρουτίνα». Ο Ιάσονας στο θεατρικό σανίδι έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της υποκριτικής και τους έχει κερδίσει όλους!

Αργυρώ Καλλιάφα

Η Αργυρώ Καλλιάφα είναι ένα όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι, με έντονη προσωπικότητα. Είναι 29 ετών και με το μεράκι της στο fashion design. Έχει καταφέρει ήδη να διακριθεί και διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει αναφορές στο όνομά της. Μεγάλωσε σ' ένα σπίτι που «αγκάλιασε» το όνειρό της από την αρχή και με μια γιαγιά της οποίας το όνομα γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις σελίδες του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου. Η όμορφη σχεδιάστρια είναι εγγονή της Τασσώ Καββαδία.

Τερέζα Χάμπερτ

Είναι μόλις 16 ετών και κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ. Πρόκειται για την μικρή κόρη της πρώην παρουσιάστριας και μοντέλου Αννίτας Ναθαναήλ και του παλαίμαχου διεθνή Αμερικανού αθλητή της υδατοσφαίρισης Κρις Χάμπερτ. Η νεαρή Τερέζα έχει ξεκινήσει συνεργασία με γνωστό πρακτορείο μοντέλων και πρόκειται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον.

Φαίδρα Νταϊόγλου

Η 21χρονη Φαίδρα Νταϊόγλου είναι κόρη της ηθοποιού, Υρώ Μανέ και του Τάσου Νταϊόγλου, ο οποίος ήταν αθλητής του βόλεϊ. Η νεαρή κοπέλα σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όμως το μεγάλο της πάθος και η αγάπη της είναι ο χορός. Η όμορφη Φαίδρα με τα εκφραστικά μάτια σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

Χριστόφορος Βλαχάκης

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης ή αλλιώς Christopher Vee είναι ο 19χρονος γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη. Ο Χριστόφορος μας συστήθηκε μέσα από την μικρή οθόνη αφού ενσάρκωσε τον ρόλο του Σωκράτη στο σίριαλ "Τατουάζ". Εκτός από την υποκριτική, μία ακόμη μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική. «Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα προφανώς από τους γονείς μου. Η πρώτη φορά που μου λένε ότι τραγούδησα, ήταν όταν ήμουν τριών ετών. Το όνομα δε το κράτησα γιατί θεωρώ πως άλλο είμαι εγώ και άλλο ο πατέρας μου. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω το δικό μου μήνυμα, και αυτό το έργο αν είχα κρατήσει το επίθετο δε θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ, θα με χαρακτήριζαν πάντα ως το γιο του Χρήστου Δάντη», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μαρίλια Μητρούση

Η Μαρίλια Μητρούση, κόρη του ηθοποιού Μιχάλη Μητρούση και της επίσης ηθοποιού Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου και ακολουθεί πιστά την οικογενειακή παράδοση. Μάλιστα, φέτος πατέρας και κόρη ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή στην παράσταση της Μιμής Ντενίση «Από Σμύρνη Σαλονίκη». Η καλλιτεχνική της φύση, την έχει οδηγήσει και στην ενασχόλησή της με το τραγούδι, ενώ πριν από ένα χρόνο είχε δοκιμάσει τις ικανότητές της, στο The Voice. Η Μαρίλια το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα ΜΜΕ λόγω της φημολογούμενης σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ίδια από την πλευρά της ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει: «Δεν είμαι ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη. Με ενόχλησε το δημοσίευμα. Δεν θέλω επειδή είμαι στην αρχή της επαγγελματικής μου πορείας, να αποκτήσω δημοσιότητα με ψευδή δημοσιεύματα. Με τον Αλέξη γνωριστήκαμε σε μία κοινή παρέα. Και ξαφνικά γίναμε ζευγάρι;».

Kατερίνα Κακοσαίου

Είναι 21 ετών και έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμου του πενταγράμμου. Έχει κληρονομήσει το ταλέντου του πατέρα της Γιάννη Πλούταρχου, με τον οποίο μάλιστα συχνά κάνει και ντουέτα. Η Κατερίνα εκτός από μαγική φωνή διαθέτει και εντυπωσιακή εμφάνιση και θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ. Εκείνη όμως λατρεύει τη μουσική και το τραγούδι και κάνει σχεδόν καθημερινά μαθήματα.

Γιώργος Κακοσαίος

Το ταλέντο του Γιάννη Πλούταρχο έχει κληρονομήσει και ο γιος του Γιώργος Κακοσαίος. Ο πρωτότοκος γιος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή λάτρευε από μικρός το τραγούδι και μάλιστα στην ηλικία των εννέα ετών είχε επιδείξει τις ικανότητές του σε συναυλία του πατέρα του. Στο νέο άλμπουμ του Πλούταρχου, που κυκλοφόρησε περασμένο Απρίλιο με τίτλο «Τραγούδια ακατάλληλα», ο Γιώργος έγραψε τη μουσική στο κομμάτι «Δεν μου πάει η μοναξιά», ενώ τους στίχους υπογράφει η Ελένη Γιάννατσούλια. Η πρώτη επίσημη συνεργασία μπαμπά και γιου έγινε στο τραγούδι «Έρωτα θεέ και κλέφτη».

Δανάη Μιχαλάκη

Φέτος τη βλέπουμε στο ρόλο της «Δρόσως» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες». Η μικρότερη από τις αδελφές Σταμίρη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού Γιώργου Μιχαλάκη. Η 27χρόνη Δανάη είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής της Μιμής Ντενίση, λατρεύει τον χορό και τα ζώα και πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη stand up κωμωδία στον χώρο πολιτισμού «Ίχνος» της Λένας Αλκαίου στον Πειραιά.

Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποδύεται τον Ανέστη στη νέα σειρά του Alpha «Σπίτι είναι». Είναι γιος της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού και εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με τη σκηνοθεσία, ενώ είναι και μουσικός (έχει μουσικό συγκρότημα και τραγουδά ο ίδιος). Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εδώ και μερικούς μήνες διατηρεί δεσμό με την πρωταγωνίστρια των «Μελισσών», Δανάη Μιχαλάκη.

Σοφίνα Λαζαράκη

Η 23χρονη Σοφίνα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικα. Η όμορφη Σοφίνα, κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση εδώ και περίπου 1,5 χρόνο έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Ισπανία όπου συνεχίζει τις σπουδές της στο χορό. Εκεί γνώρισε και τον σύντροφο της Τζόσουα Ουλάτε, ο οποίος είναι συμφοιτητής της και φουλ ερωτευμένος μαζί της!

Ηλιάνα Μαυρομάτη

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα της μαμάς Λίλας Καφαντάρη και του μπαμπά της Βασίλη Μαυρομάτη. Η γοητευτική Ηλιάνα έχει εντυπωσιάσει με το υποκριτικό της ταλέντο και όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η επιλογή της να ασχοληθεί με την τέχνη οφείλεται στο ότι μεγάλωσε με γονείς δύο ηθοποιούς: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου η εξοικείωση με αυτή την τέχνη από πολύ νωρίς, όμως οι συνθήκες μέσα από τις οποίες συνδέθηκα με τη δουλειά μου είναι τελικά πολύ προσωπικές».

Ηλέκτρα Μερκούρη- Stegerhoek

Η ομορφιά και η γοητεία της Δωροθέας Μερκούρη είναι αδιαμφισβήτητη. Αυτή κληρονόμησε και η κόρη της Ηλέκτρα.

Η 19χρονη με τα υπέροχα εκφραστικά μάτια ακολούθησε τα βήματα της μαμάς της, ασχολείται με το μόντελινγκ, και έχει όλες τις προδιαγραφές για να κατακτήσει τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Επίσης, το νεαρό μοντέλο σπουδάζει μόδα στην πατρίδα του μπαμπά της, την Ολλανδία, ο οποίος είναι διάσημος hair stylist.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved