Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ξέρω να βάζω τα όρια μου» (Photos)
Showbiz

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ξέρω να βάζω τα όρια μου» (Photos)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες και συνεχώς δέχεται κολακευτικά σχόλια, ενώ πολλοί δε διστάζουν να τη φλερτάρουν.

Η ίδια σε συνέντευξή της απάντησε πως αντιδρά όταν την φλερτάρουν ενώ βρίσκεται πάνω στην πίστα, μίλησε για εκείνους που... επιμένουν περισσότερο και αν αυτό της έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της.

-Πώς αντιδράς όταν σε φλερτάρουν ενώ εσύ βρίσκεσαι πάνω στην πίστα;

«Το φλερτ... Είναι όμορφο αυτό, να σε φλερτάρουν ενώ βρίσκεσαι πάνω στην πίστα. Το φλερτ πρέπει να υπάρχει γενικά στη ζωή μας. Ακόμα και ένα κομπλιμέντο που θα σου κάνει κάποιος είναι όμορφο, κι αυτό είναι φλερτ, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει το φλερτ στη ζωή μας».

-Φλερτάρεις με τα μάτια από την πίστα;

«Με τη ματιά, ναι, εννοείται ότι φλερτάρεις, ανάλογα πώς εννοεί ο καθένας το φλερτ, γιατί για τον καθένα το φλερτ μπορεί να είναι κάτι άλλο».

- Για σένα πώς ορίζεται;

«Για μένα το ότι θα τραγουδήσω και θα απευθυνθώ σε κάποιον μπορεί να είναι φλερτ στα μάτια του, ενώ για μένα να μην είναι. Αλλά μόνο και μόνο αυτό που κάνω έχει μέσα του το κομμάτι του φλερτ».

- Κάποιος από τους θαμώνες του κέντρου έχει προχωρήσει περισσότερο, έχει φτάσει μέχρι το καμαρίνι σου, για να συνεχίσει να σε φλερτάρει;

«Σίγουρα, έχουν υπάρξει προσωπικότητες που έχουν επιμείνει, αυτό έχει να κάνει και με τον τρόπο που σκέφτεται ότι θα με διεκδικήσει. Μετά έχει να κάνει με μένα και με ποιον τρόπο θα το αντιμετωπίσω εγώ».

- Σου έχει δημιουργήσει μια τέτοια κατάσταση πρόβλημα σε σχέση σου;

«Όχι, κάτι τέτοιο δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε σχέση μου, γιατί βάζω τα όρια μου», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved