Ποινήτες the band: Ανάμεσά τους υπάρχει πρώην παίκτης μουσικού show και είναι αγνώριστος!(exclusive)
Showbiz

Ποινήτες the band: Ανάμεσά τους υπάρχει πρώην παίκτης μουσικού show και είναι αγνώριστος!(exclusive)

Δεν πιστεύαμε πως μετά από τόσα χρόνια θα τον ξανασυναντούσαμε και μάλιστα ως μέλος σε ροκ μπάντα.

Κι όμως είναι αλήθεια τελικά πως τελικά το ταλέντο δεν χάνεται και η ιστορία του δεν ξεκινά από τη στιγμή που εκείνος βγήκε μέσα από ένα «δυνατό» μουσικό show που σημείωνε τρελή επιτυχία αλλά πολύ πιο πριν.

Τι εννοούμε με αυτό;

Θα πάμε πίσω στο 1997 όταν τρεις φίλοι ο Σπύρος Ζαζάνης, ο Κώστας Τζουβανέλης και ο Βαγγέλης Γεωργιου δημιουργούν τους ''ΠΟΙΝΗΤΕΣ'' παίζοντας αγαπήμενα τραγούδια στις τότε μουσικές σκηνές της Αθήνας, Ροντεο, ΑΝ CLUB, Ρηγμα, στον Αέρα κ.τ.λ. καθώς και μικρότερα μαγαζιά.

Μετά από αρκετά χρόνια το 2017 ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις ξανά προσθέτοντας και την νέα γενιά μουσικών τον Παναγιώτη Γεωργίου στα τύμπανα.

Θυμάσαι ποιος είναι ο Παναγιώτης Γεωργίου;

Θα πάμε λοιπόν στη χρονιά εκείνη που το μουσικό σόου του ΣΚΑΙ JUNIOR MUSIC STARS έκανε τρελή επιτυχία.

Εκεί λοιπόν γνωρίσαμε έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό οπού με την συμμετοχή του κέρδισε μια θέση στην τελική φάση του σόου αλλά και τον θαυμασμό των κριτών, ιδίως του Γιώργου Θεοφάνους.

Στην ίδια μπάντα είναι και η αδερφή του, η Μαρια Γεωργίου στα πλήκτρα αλλά και στο τραγούδι φωνή που παρόλο το νεαρό της ηλικίας δίνει την ατμόσφαιρα που χρειάζεται on stage .

Υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις πλημμυρισμένες από ελληνόφωνες ροκ μελωδίες! Τα υπόλοιπα επί σκηνής αφού το συγκρότημα συχνά κάνει lives και γίνεται χαμός!

Δες στη gallery ποιος είναι και πώς είναι σήμερα!

Δείτε εδώ τις εμφανίσεις τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved