Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Νομικού για τη δική του τρίμηνη καραντίνα και ο ρόλος της Κορομηλά
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Νομικού για τη δική του τρίμηνη καραντίνα και ο ρόλος της Κορομηλά

Κατάθεση ψυχής με ανάρτησή του έκανε ο παρουσιαστής Βασίλης Νομικός για να στείλει το δικό του μήνυμα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης της Ρούλας Κορομηλά ο οποίος διέγραψε τη δική του επιτυχημένη πορεία στη μικρή οθόνη την εποχή της άνθησης της ιδιωτικής τηλεόρασης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τον κατ' οίκον περιορισμό στο σπίτι για τους Έλληνες προκειμένου να μη μεταδοθεί η νόσος.

Ο Βασίλης Νομικός, με ανάρτησή του στο Facebook κατέθεσε μία πικρή εμπειρία που είχε στο παρελθόν, όταν, όπως ο ίδιος τονίζει, προσβλήθηκε από τον δικό του "κορονοϊό".

Ήταν το 1996 όταν ένα ατύχημα με τη μηχανή τον καθήλωσε σε ένα κρεβάτι και κλεισμένο μέσα στο σπίτι για τρεις ολόκληρους μήνες.

Παραλλήλισε εκείνον τον εγκλεισμό του με τον εγκλεισμό που ζούμε όλοι τώρα και ανάρτησε ένα βίντεο κατά το οποίο απεικονίζεται η Ρούλα Κορομηλά να μιλάει γι' αυτό στον αέρα της εκπομπής της με καλεσμένο τον αξέχαστο Σάκη Μπουλά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του παρουσιαστή αλλά και το βίντεο με τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. ''Άγγελε μου τύραννε μου'' Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο ''κορονοϊός''. Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Η διάγνωση άσχημη,κακή. Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή... Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες! Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι. Δύσκολο διάστημα. Πολύ δύσκολο. Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος. Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία? Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό,τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου?Η απάντηση μια και μοναδική. Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)

Geplaatst door Vasilis Nomikos op Donderdag 19 maart 2020

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved