Γιάννης Αθητάκης: «Η φιλία με την Ντόρα Μακρυγιάννη είναι μεγάλο δώρο»
Showbiz

Γιάννης Αθητάκης: «Η φιλία με την Ντόρα Μακρυγιάννη είναι μεγάλο δώρο»

Για τη σχέση του με την Ντόρα Μακρυγιάννη αλλά και για το τέλος της σειράς, Γυναίκα χωρίς όνομα, όπου πρωταγωνιστεί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Αθητάκης

Ο Γιάννης Αθητάκης μίλησε για όσα κρατάει από τη συμμετοχή του στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, για τα κοινά στοιχεία με τον ήρωά του, ενώ αποκαλύπτει αν έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια.

-Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται η σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», στην οποία συμμετείχατε. Τι κρατάτε από αυτή τη συνεργασία;

«Ήταν μια υπέροχη συνεργασία και η αλήθεια είναι ότι δέθηκα πολύ με όλους τους συντελεστές. Στενοχωριέμαι λίγο που τελειώνει, αλλά πάμε γι' άλλα. Διδάχθηκα τους γρήγορους ρυθμούς της τηλεόρασης και να μπαίνω γρήγορα στο ρόλο».

-Στη σειρά υποδύεστε τον Γιώργο, κολλητό φίλο του Μιχάλη. Τι κοινά έχετε με τον ήρωα;

«Κι εγώ και ο Γιώργος θέλουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε να είναι ευτυχισμένοι, τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Και οι δύο μας επίσης αγαπάμε τα παιδιά, είμαστε ειλικρινείς, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Θα έλεγα ότι δεν ήταν πολύ κόντρα ρόλος ο ρόλος του Γιώργου».

-Εσείς έχετε καλούς φίλους στη ζωή σας;

«Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγεις να έχεις στη ζωή σου. Από αυτήν τη σειρά είχα την τύχη να πάρω ένα μεγάλο δώρο, τη φιλία μου με την Ντόρα Μακρυγιάννη. Εχουμε δεθεί πολύ με την Ντόρα, κάνουμε παρέα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

-Στον ρόλο σας πώς εξελίσσεται η σχέση σας με τον Μανώλη;

«Ο Γιώργος σίγουρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι ευτυχισμένο το παιδί.

Παρ’ όλα αυτά ρισκάρει. Φαντάζομαι και εύχομαι να κερδίσει την κηδεμονία του Μανώλη. Το παιδί θέλει κι εμένα ως πατέρα του, αλλά θέλει και τη μητέρα του».

-Υπάρχει ερωτική έλξη με τη Λίζα, τη μητέρα του Μανώλη; Το παιδί θα σας φέρει πιο κοντά;

«Ο Γιώργος έχει πληγωθεί από τον έρωτα και είναι πολύ επιφυλακτικός. Επειδή πάντα ήθελε να γίνει πατέρας, θεωρώ ότι θα έκανε μια παραχώρηση να είναι μαζί με αυτήν τη γυναίκα όχι τόσο ερωτικά, αλλά για το καλό του παιδιού».


-Τι άλλο έρχεται στη ζωή σας;

«Η Λίζα προκειμένου να χάσω τον Μανώλη και να τον πάρει εκείνη, με «δίνει» στην Πρόνοια πίσω από την πλάτη μου. Από την πλευρά μου όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσω να χάσω το παιδί».

-Στο ατύχημα του Μιχάλη πώς αντιδράτε;

«Ο Μιχάλης πρέπει να έχει την προσοχή από τον φίλο του. Και επειδή θα χρειαστεί χρήματα για την ιατρική περίθαλψή του μετά το ατύχημα, προτείνω να πουλήσουμε την επιχείρηση, το μπαρ. Εγώ του εξηγώ ότι θα πάρω τον Μανώλη και θα φύγω. Ο Μιχάλης φυσικά δεν το θέλει».

-Η στάση του κόσμου έχει αλλάξει απέναντι σας από τη στιγμή που μπήκατε στο σίριαλ; Εχετε να θυμηθείτε κάποιο περιστατικό;

«Με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο και ειδικά πέρυσι ήταν αστείο γιατί μου έλεγαν «δεν είναι δικό σου το παιδί», το αντιμετώπιζαν σαν πραγματικό γεγονός. Φέτος μου λένε «μπράβο» για το παιδί που φροντίζω».

-Εχετε σκεφθεί να κάνετε οικογένεια;

«Ναι, πολλές φορές, αλλά πρέπει να προκύψει», είπε o Γιάννης Αθητάκης στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved