Ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών που γνωρίστηκαν κι έκαναν σχέση μέσα από γυρίσματα
Showbiz

Ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών που γνωρίστηκαν κι έκαναν σχέση μέσα από γυρίσματα

Τα ζευγάρια Ελλήνων ηθοποιών είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην εγχώρια showbiz, αφού πρώτα συναντήθηκαν τα επαγγελμα­τικά τους μονοπάτια.

Είναι πολλοί οι Έλληνες ηθοποιοί που ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρια στα γυρίσματα ταινιών, ελλη­νικών σειρών και στις πρόβες θεατρικών έργων. Πολλά ζευγάρια μπορεί να μην άντεξαν στο χρόνο, υπάρχουν όμως και εκείνα που έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Τζένη Καρέζη - Κώστας Καζάκος

Η Τζένη Καρέζη γνώρισε τον άντρα της ζωής της, Κώστα Καζάκο, στα γυρίσματα της ταινίας «Κον­τσέρτο για πολυβόλα» κι έκτοτε ήταν αχώριστοι.

Μαριάννα Τουμασάτου - Αλέξανδρος Σταύρου

Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου γνω­ρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο Δεξί» και τελικά τη φόρεσαν, έχοντας, μάλιστα, μία κο­ρούλα.

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τζαβαλιά

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά γνωρίστηκαν στην παράσταση Happy End αλλά για μεγάλο χρο­νικό διάστημα ήταν φίλοι και πολύ αργότερα έγιναν ζευγάρι, ενώ έχουν και έναν γιο.

Έλλη Λαμπέτη - Δημήτρης Χορν

Η Έλλη Λαμπέτη κι ο Δημήτρης Χορν γνωρίστηκαν στις πρόβες του έργου «Βαθιά γαλάζια θάλασσα» και ο ερωτάς τους έγραψε ιστορία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Κώστας Σπυρόπουλος

Στις οντισιόν του έργου «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά» η Αλίκη Βουγιουκλάκη γνώρισε τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον τελευταίο σύντροφο της ζωής της.

Γιάννης Τσιμιτσελης - Βάσω Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσελης κι η Βάσω Λασκαράκη ανακάλυψαν ο ένας τον άλλο στα γυρίσματα της «Πολυκατοικίας». Απέκτησαν μία κορούλα, αλλά στη συνέχεια οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο ηθοποιός σήμερα διατηρεί σχέση με την επίσης συνάδελφο του, Κατερίνα Γερονικολού, ενώ η Βάσω Λασκαράκη παντρεύ τήκε ξανά τον σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Βλάσσης Μπονάτσος

Εκτός από επαγγελματικός θρίαμβος, η «Εβίτα» έφερε στη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη τον Βλάσσπ Μπονάτσα, ο οποίος της άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία. Ωστόσο, η σχέση τους δεν άντεξε στον χρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved