Δεν πάει ο νους σας με ποιον Έλληνα έχει σχέση η Ρίτα Όρα
Showbiz

Δεν πάει ο νους σας με ποιον Έλληνα έχει σχέση η Ρίτα Όρα

Ρίτα Όρα: «Αυτή τη φορά η Ρίτα έχει σοβαρό δεσμό και νιώθει ότι την αγαπούν όπως πρέπει» 

Η Ρίτα Όρα που άλλαξε τους άντρες σαν τα πουκάμισα, καθώς κανένας δεν μπορούσε να την πείσει να ρίξει «άγκυρα», φαίνεται ότι βρήκε το δικό της απάνεμο λιμάνι στην αγκαλιά ενός καταξιωμένου σκηνοθέτη, ελληνικής καταγωγής.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Sun», η οποία αποκαλύπτει ότι η 29χρονη ποπ σταρ έχει «σοβαρή σχέση» με τον Ρομέν Γαβρά, γιο του Κωστα Γαβρά.

Ο 29χρονος Ρομέν έχει διακριθεί για τη σκηνοθεσία video clips κερδίζοντας μάλιστα και δύο στο MTV music awards για το video clip του «Bad Girs» της Μ.Ι.Α.το 2012, ενώ η ταινία του «The World is yours» είχε επιλεγεί το 2018 για να προβληθεί αε ειδική βραδιά στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η σχέση του με τη Ρίτα Ορά, όπως υποστηρίζουν πηγές της βρετανικής εφημερίδας, άρχισε πριν από 4 μήνες και μέρα με τη μέρα γίνεται «όλο και πιο δυνατή».

Το δημοσίευμα αφού σημειώνει ότι η Όρα «έχει να κάνει σοβαρή σχέση εδώ και χρόνια» αναφέρει τους γνωστούς από τους πρώην της, όπως ο Κάλβιν Χάρις, ο Άντριου Γκάρφιλντ, ο Ρομπ Καρντάσιαν, ο μουσικός Άντριου Γουάιτ και ο γιος του σχεδιαστή Τομ Χιλφιγκερ, Ρίκι Χιλ.

«Αυτή τη φορά η Ρίτα έχει σοβαρό δεσμό με τον Ρομέν και νιώθει ότι την αγαπούν όπως πρέπει» σημειώνει η Sun

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved