Ο Έλληνας σκηνοθέτης του πολυσυζητημένου spot του Dior με τον Robert Pattinson
G-Fashion

Ο Έλληνας σκηνοθέτης του πολυσυζητημένου spot του Dior με τον Robert Pattinson

Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από την εποχή που βγήκε στη δημοσιότητα το πολυσυζητημένο διαφημιστικό του Robert Pattinson για τον οίκο Dior και πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι ο σκηνοθέτης του ήταν Έλληνας! 

Και όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο γιος του πασίγνωστου σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Romain Gavras. Η συνεργασία του γοητευτικού σταρ με τον διάσημο οίκο μόδας για τη διαφήμιση του νέου αντρικού τους αρώματος είχε γίνει talk of the world κυρίως για τις άκρως καυτές σκηνές του διαφημιστικού με ξανθιά καλλονή. Και να που σήμερα μαθαίνουμε ότι πίσω από αυτό το γύρισμα κρύβεται ένας Έλληνας σκηνοθέτης εξαιρετικά ταλαντούχος που ακολουθεί με τεράστια επιτυχία τα βήματα του διάσημου πατέρα του. Ο ίδιος ο Κώστας Γαβράς σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino, αποκάλυψε αυτήν την λεπτομέρεια για τον γιο του Romain, όταν ρωτήθηκε αν ήταν αντίθετος στο να ακολουθήσουν τα παιδιά του τα βήματά του.

Η οικογένειά σας ασχολείται με τον κινηματογράφο. Και η σύζυγός σας Μισέλ και τα παιδιά σας, ρωτήθηκε και απάντησε: «Ναι, αν και εγώ δεν το ήθελα. Ηθελα να κάνουν κανονικές δουλειές. Τον μικρό, τον Ρομέν, ειδικά ήταν αδύνατον να τον σταματήσεις, δεν ζητούσε καν συμβουλές, ήταν από μικρός με φίλους του και γύριζε ταινίες. Οταν πήγε στο πανεπιστήμιο στη Νομική για λίγους μήνες, μίλησε με τη μητέρα του κρυφά από εμένα γιατί εγώ διαφωνούσα και της εξήγησε πως χάνει τον καιρό του - και εμείς τα χρήματά μας. Δούλεψε για οκτώ μήνες σε μια πιτσαρία delivery για να μαζέψει χρήματα για την κάμερά του και, όπως μου έλεγε μετά, έμαθε και τον κόσμο. Παρατήρησε ότι στα πλούσια σπίτια δεν έπαιρνε φιλοδώρημα και έφευγε με πολλά χρήματα από τα φτωχά σπίτια. Ε, και σήμερα κάνει διαφημίσεις στον Dior με μπάτζετ εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά εγώ ήθελα να γίνουν γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, να κάνουν κανονικές δουλειές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved