Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πρώτοι τι σχεδιάζει με τον Μάκη της για τον χειμώνα!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πρώτοι τι σχεδιάζει με τον Μάκη της για τον χειμώνα!

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της από τον Alpha και την ανακοίνωσή της ότι τουλάχιστον για ένα χρόνο θα είναι εκτός τηλεόρασης να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της στην Άνδρο, όμως ήδη έχει σχεδιάζει τι θα κάνει το χειμώνα!

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της από τον Alpha και την ανακοίνωσή της ότι τουλάχιστον για ένα χρόνο θα είναι εκτός τηλεόρασης, απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της στην Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το μεγάλο φινάλε της από την tv έφυγε για τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, εκεί όπου ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος έχει το ξενοδοχειακό συγκρότημα, Όναρ.

Η Ελένη Μενεγάκη περνά τις τελευταίες ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά της στην Άνδρο, αφού την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν μιας και τα τρία της παιιδιά θα πάνε σχολείο, ενώ το τέταρτο ο Άγγελος τελείωσε το σχολείο και θα ξεκινήσει τις σπουδές του.

Τι ετοιμάζει λοιπόν για το χειμώνα; Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σε διαδικτυακή της φίλη ότι σχεδιάζει να κάνει ένα ταξίδι μόνο με τον Μάκη της και αποκάλυψε και που θα πάνε.

Δείτε τι σχεδιάζει με τον Μάκη Παντζόπουλο στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved