Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το άγριο χώσιμο στον ALPHA, η αδικία και η αγνωμοσύνη
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το άγριο χώσιμο στον ALPHA, η αδικία και η αγνωμοσύνη

Συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ρωτήθηκε για το ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη της επαγγελματική στιγμή αλλά και ποια ήταν η πιο δύσκολη φάση στα επαγγελματικά της.

Τότε, δεν δίστασε να μιλήσει «έξω από τα δόντια» και να τα χώσει στον ALPHA για το κόψιμο της εκπομπής της «Πάμε πακέτο», την περίοδο μάλιστα που σάρωνε σε νούμερα τηλεθέασης.

Ποια επαγγελματική στιγμή σου ήταν η πιο ευτυχισμένη;

Όταν με πήραν τηλέφωνο από τον FM 100 και μου είπαν ότι «προσλαμβάνεστε». Τότε ένιωσα ότι ανοίγει ο δρόμος που είναι για μένα, η λογική μου δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει, γιατί ήμουν ένα κορίτσι που σπούδαζε ακόμη, με την προοπτική να γίνει ποινικολόγος, αλλά η ψυχή μου το ήξερε πως αυτός ήταν ο δρόμος μου. Η χαρά που έκανα ήταν απερίγραπτη. Όχι βέβαια για τις 50.000 δραχμές τον μήνα, που ήταν ο μισθός μου. Εκείνο που με έκανε χαρούμενη ήταν η επίγνωση της σωστής διαδρομής.

Η πιο δύσκολη φάση στα επαγγελματικά σου;

Η περσινή σεζόν, γιατί διακόπηκε απότομα η σχέση μου με το κοινό μου, απλά επειδή το αποφάσισε το κανάλι, ο Alpha. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και πολύ απότομα. Ένιωσα πολύ άσχημα για την ομάδα μου, που έμειναν όλοι χωρίς δουλειά ξαφνικά, μια ομάδα που ήταν υποδειγματική σε μια εκπομπή που ήταν πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης, ειδικά η τελευταία μας χρονιά ήταν η καλύτερή μας ever. Κι όλα αυτά έπειτα από 14 χρόνια! Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν συχνά στην ελληνική τηλεόραση. Όλο αυτό κάπως μεταφράστηκε μέσα μου, σαν αδικία και αγνωμοσύνη, και τελικά ως μια ευκαιρία για αλλαγή, είπε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved