Πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε πάρτι εν μέσω πανδημίας με 30 άτομα!
Showbiz

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε πάρτι εν μέσω πανδημίας με 30 άτομα!

Η ίδια λίγες ώρες αργότερα απολογήθηκε για το συμβάν, ζητώντας συγγνώμη στα social media.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Rita Ora που μας ξάφνιασε με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H δημοφιλής τραγουδίστρια έγινε 30 και γιόρτασε τα γενέθλιά της σε πολυτελές εστιατόριο του Λονδίνου. Η Rita Ora μαζί με τους 30 καλεσμένους στο πάρτι γενεθλίων γιόρτασε μέχρι το πρωί. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όλοι όσοι είχαν λάβει πρόσκληση, μπήκαν από την πίσω πόρτα, ενώ στην κεντρική είσοδο υπήρχαν άντρες ασφαλείας του καταστήματος.

Αμέσως μετά ακολούθησαν καταγγελίες και στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να μπουν από την κεντρική είσοδο στο μαγαζί δεν τα κατάφεραν. Φυσικά επακολούθησε πανικός στα social media, η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έτσι η Rita Ora προέβη σε δημόσια ανάρτηση και σχολιασμό του γεγονότος ζητώντας συγγνώμη για όσα διαδραματίστηκαν!

Συγκεκριμένα είπε: «Γεια σας, Έκανα ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσω τα 30α γενέθλιά μου. Ήταν μια απόφαση της στιγμής σε συνδυασμό με την παρεξήγηση πως ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το lockdown και δεν θα υπήρχε πρόβλημα… Λυπάμαι ειλικρινά που παρέβλεψα τους κανόνες και που έθεσα σε κίνδυνο την υγεία κάποιον ανθρώπων. Αυτό ήταν ένα σοβαρό κι αδικαιολόγητο λάθος. Μετά από ενημέρωση για τους περιορισμούς, κατάλαβα πόσο ανεύθυνες ήταν οι πράξεις μου και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη τους. Νιώθω πολύ άσχημα, καθώς ενημερώθηκα από πρώτο χέρι για το πόσο πολύ έχουν μοχθήσει κάποιοι άνθρωποι για να ξεπεράσουμε αυτήν την ασθένεια και πόσες θυσίες έχει κάνει ο κόσμος και οι επιχειρηματίες, ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. Παρόλα αυτά, η πράξη μου ήταν λάθος και θέλω να απολογηθώ γι’ αυτήν».

Δείτε την ανάρτησή της!

https://www.instagram.com/p/CIJFkWzj3ye
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved