Οι celebrities σε… τρέλα! Τα χιουμοριστικά βιντεάκια που ανέβασαν στο tik tok και γελάσαμε πολύ!
Showbiz

Οι celebrities σε… τρέλα! Τα χιουμοριστικά βιντεάκια που ανέβασαν στο tik tok και γελάσαμε πολύ!

Μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok οι celebrities μας έχουν χαρίσει πολύ σπουδαίες στιγμές γέλιου! 

H Δήμητρα Αλεξανδράκη μιμείται τη Ζουμπουλία από την αγαπημένη κωμική σειρά "Παρά πέντε" και υποδύεται στο βίντεο που ανέβασε την αγαπημένη ηρωίδα με μεγάλη επιτυχία, οφείλουμε να πούμε. Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Στην Ελένη Φουρέιρα αρέσει πολύ να περνάει την ώρα της κάνοντας βιντεάκια για το Tik Tok όπου αλλάζει... παντόφλες. Με καλό μοντάζ και πολλή όρεξη, η τραγουδίστρια χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους πολύ ωραία βιντεάκια. Δείτε ένα παρακάτω:

Η Κατερίνα Ζαρίφη φυσικά έχει έναν από τους πιο αστείους λογαριασμούς, ανεβάζοντας συχνά αποσπάσματα από πολύ αστείες στιγμές από εκπομπές. Και μία εκπομπή, φυσικά είναι και αυτή της Αννίτας Πάνια κατά την οποία δανείστηκε τη στιχομυθία ανάμεσα σε απλούς ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής.

Μία... άτυχη έκρηξη της πρώην παίκτριας του Big Brother, της Αφροδίτης, μέσα στο παιχνίδι, μιμήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου και ήταν πράγματι τόσο καλή που μας έκανε να γελάσουμε πολύ. Ήταν βέβαια η αναζήτηση της... μπανάνας που πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει μεγάλο... πανικό στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Απολαύστε την...

Την ατάκα... καλησπέρα friends που έχει γίνει viral στα social media επανέλαβαν μέσα από ένα πολύ αστείο βιντεάκι ο Νίκος Μουτσινάς και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Δείτε το παρακάτω...

Οι πρωταγωνιστές του Έλα στη θέση μου, μας έδειξαν και τι κάνουν στη διάρκεια των διαλειμμάτων της σειράς. Η Αθηνά Οικονομάκου, λοιπόν, με τον Μαρίνο Κόνσολο και την Άνδρη Θεοδότου τού δίνουν και καταλαβαίνει.

Δείτε τους παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved