Αρετή Λις: Όσα δεν γνώριζες για τη νικήτρια του My Style Rocks!
Showbiz

Αρετή Λις: Όσα δεν γνώριζες για τη νικήτρια του My Style Rocks!

Αρετή Λις: Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, έγινε φαβορί και τελικά τα κατάφερε!

Τίτλοι τέλους για άλλο ένα My Style Rocks. Ο ΣΚΑΙ, φέτος αποφάσισε να εντάξει και αγόρια στο ριάλιτι μόδας και αγόρια τα οποία ασχολούνται με το styling, από τα οποία μάλιστα, οι δύο κατάφεραν να ξεχωρίσουν, φτάνοντας στον τελικό.

Ωστόσο η μεγάλη νίκη ανέδειξε και τη νέα βασίλισσα της ομορφιάς για το ριάλιτι μόδας. Ο λόγος για την Αρετή Λις η οποία είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks για το 2020.

Η Αρετή είναι 27 ετών, έχει μεγαλώσει και γεννηθεί στη Γερμανία και έχει σπουδάσει γερμανική φιλολογία. Έχει εργαστεί ως μοντέλο για εταιρείες αυτοκινήτων ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τη διακόσμηση βιτρινών.

Η Αρετή Λις βρισκόταν στο παιχνίδι πριν τη διακοπή του My Style Rocks την περίοδο του πρώτου lockdown. Μέσα από το βίντεο με το οποίο είχε συστηθεί στο κοινό, η 27χρονη είχε αποκαλύψει...

“Είμαι η Αρετή Λις και είμαι από τη Γερμανία. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία από μετανάστες γονείς. Το στυλ μου θα το χαρακτήριζα ανατρεπτικό και πολύ σύγχρονο. Έχω την τάση να συνδυάζω το κλασικό στυλ με πινελιές μοντέρνου”. Συνέχισε λέγοντας: “Σπούδασα Γερμανική φιλολογία άλλα δεν ασχολήθηκα ποτέ με το αντικείμενο. Ασχολήθηκα ως digital creator για Γερμανικές αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μου είναι οι φωτογραφήσεις που έχω κάνει με σπορ αυτοκίνητα γερμανικών εταιριών και αυτό γιατί η ταχύτητα είναι το μεγάλο μου πάθος”.

Γνωρίστε καλύτερα τη νικήτρια του My Style Rocks στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved