Μενεγάκη – Ζαρίφη: Έπιασαν κουβέντουλα στο Instagram – Ο δημόσιος διάλογός τους
Showbiz

Μενεγάκη – Ζαρίφη: Έπιασαν κουβέντουλα στο Instagram – Ο δημόσιος διάλογός τους

Το Instagram τις φέρνει κοντά.

Για χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη εκτός από συνεργάτιδα υπήρξε κι ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη.

Και όπως φαίνεται αυτή η σχέση έχει «χτιστεί» με γερά θεμέλια καθώς οι δυο τους μπορεί να έχουν απομακρυνθεί λόγω των καταστάσεων και φυσικά λόγω της απόφασης της Ελένης να σταματήσει για λίγο από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ωστόσο οι δυο τους σε κάθε ευκαιρία τα λένε έστω και μέσω social media, έστω και δημόσια.

Όπως ακριβώς συνέβη και το απόγευμα της Κυριακής (3-01). Η Ελένη θέλησε να μοιραστεί τις ευχές της γράφοντας στο Instagram της: «Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούριο χρόνο πάμπλουτος να είσαι στην χαρά και πάμπτωχος στον πόνο ! ( κάπου το διάβασα κ μου άρεσε πολύ !) #eleni ❤️», έγραψε η ίδια με τους επώνυμους φίλους της να γεμίζουν το προφίλ της ευχές.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία της σχολίασε: «Ρε κοπελιά… ΚΥΡΙΕΕΕ ΚΩΣΤΑΑΑ».

Η Ελένη το είδε και φυσικά απάντησε αμέσως γράφοντας: «Ναι! Ναι! Ναι! Καλή χρονιά αστεράτο κορίτσι, ακόμα και όταν σε σκέφτομαι χαμογελώ από χαρά και ευχαρίστηση», με την Κατερίνα Ζαρίφη να απαντά: «Καλή χρονιά πλάσμα μου. Σ’ αγαπώ για πάντα!».

Δες το διάλογό τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved