Παύλος Κοντογιαννίδης: Ποιες γυναίκες ερωτεύεται πραγματικά ο ηθοποιός;
Showbiz

Παύλος Κοντογιαννίδης: Ποιες γυναίκες ερωτεύεται πραγματικά ο ηθοποιός;

Παύλος Κοντογιαννίδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον έρωτα αλλά και για επαγγελματικά του σχέδια

Όλα τα συναισθήματα περνούν από ένα... κόσκινο, καθώς καλύπτονται από τη μάσκα προστασίας και φόβου για τον κορονοϊό. Πόσο εύκολο είναι πλέον να ερωτευτεί και να φλερτάρει κάποιος;

Πρέπει να τολμήσει ο κόσμος, να τολμήσουμε κι εμείς, οι πιο τολμηροί πρέπει να το δείξουμε, επανάκαμψη, επαναλειτουργία, επαναερωτισμό.

Ερωτεύεσαι;

Από πολύ μικρό παιδί, κι ο έρωτας δεν είναι μόνο μεταξύ των ανθρώπων, είναι με τα πάντα, να γουστάρει, να αισθάνεσαι. Ήμουν στο χωράφι μου, στον Βαρνάβα και καμάρωνα τις κότες μου, κι αυτό είναι μια μορφή έρωτα, χαράς, αγάπης, ομορφιάς. Καμαρώνω τις βερικοκιές μου που είναι πανέμορφες. Οι αμυγδαλιές μου ήδη έχουν ανθίσει. Η φύση σου δίνει το θετικό πρόσημο, σου δίνει το σήμα.

Ανθρώπους ερωτεύεσαι;

Αυτούς που μου κάνουν, ναι, πολύ, αλλά επειδή οι περισσότεροι έχουν τείχος μπροστά τους, κι έχουν "δηθομενιές", κενότητες, αυτούς δεν τους μπορώ, με τίποτα, κι αυτό είναι υπεράνω ηλικι­ών. Είδα πρόσφατα ένα ζευγάρι, μπορεί και 90 χρονών, κι ήταν τόσο ερωτεύσιμοι οι άνθρωποι αυτοί, με αυτή την έννοια. Η φύση ολόκληρη, γιατί εγώ γεννήθηκα μέσα στη φύση, μέσα στα χωράφια της Ημαθίας, από μόνη της παράγει και αναπαράγει τον έρωτα σε όλα τα σημεία και τις εκφράσεις της, ο άνθρωπος μπαίνει και τα κα­ταστρέφει με ιδιοτέλειες, σκοπιμότητες, φοβίες, αντιπαλότητες, συγκριτική διάθεση...Ήρθε ο κορονοϊός και τα έχει εκμηδενίσει όλα. Αρρωσταί­νει κι ο ωραίος, κι ο μέτριος... "Ξυπνάτε", έδωσε αυτό το σήμα.

Έχουμε συνδέσει τον έρωτα με την ερωτική συνεύρεση.

Ο έρωτας είναι μια γενικότερη αίσθηση που έχει ο άνθρωπος, αν ήταν έτσι, πολλές αισθήσεις πολλοί που έχουν κάνει έρωτα ως πράξη, δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι, κάθονται και το σκέφτονται.

Έχει καταστραφεί το συναίσθημα;

Έχει γίνει συναλλαγή, κι αυτό ως ένα πολύ μεγά­λο ποσοστό.

Η πράξη, βιάζει το συναίσθημα;

Όχι, είναι ομορφιά, θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν τη χαιρόμασταν, αυτή κάθε αυτή, εξάλλου διαρκεί ελάχιστα ως κορύφωση. Ήξερε ο θεός, ότι είμαστε τέτοια κτήνη, που θα θέλαμε να την χρησιμοποιούμε ανά πάσα στιγμή και ώρα, σου λέει; 'Όχι κύριε, τόσο, πάρ' το να το χαρείς".

Τι βλέπεις και τι θέλεις να φέρει η επόμενη ημέρα;

Πάντα πιστεύω στο θετικό, ότι θα επανακάμ­ψουμε πιο σοφοί, πιο σωστοί, πιο απλοί και πιο ουσιαστικοί.

Με τη ίδια συνταγή που βαδίζαμε ως τώρα;

Πιστεύω ότι θα κάνουμε ποιοτικό άλμα, σε όλα τα επίπεδα, αυτό το χτύπημα που δεχθήκαμε ήταν πάρα πολύ δυνατό. Το ανθρώπινο γένος θα κάνει ένα ποιοτικό άλμα. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια ποιοτική αναβάθμιση, μετά από αυτό το συντάραγμα, κι αυτά είναι νόμος.

Επαγγελματικά τι ετοιμάζεις;

Αυτή τη στιγμή δεν καθόμαστε και φιλοσοφούμε μόνο, εγώ δεν κάνω μαγνητοσκοπημένο θέατρο, αυτά τα θεωρώ ηλίθια, πρέπει να υπάρξει επαφή. Αυτή τη στιγμή είχα τη διάθεση ν' αναπτύξω μια άλλη μου πλευρά, την ποιητική, τη στιχουργική, γιατί ήδη έχω γράψει 6-7 τραγούδια, που σχεδόν όλα έχουν μελοποιηθεί από ανθρώπου5 πάρα πολύ σημαντικούς. Πιστεύω ότι κάποτε θα γίνει μια συρραφή, μ' έναν γενικότερο τίτλο που θα χωράφι μου που πηγαίνω στον Βαρνάβα, κλαδεύω, σκαλίζω, κοπρίζω και ταΐζω. Τα έχουν γράψει ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σωκράτης Μάλαμας, κι έχω μια παλιά συνεργασία με το Νίκο Παπάζογλου που είναι ανέκδοτη, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved