Άγιος Βαλεντίνος: Αυτά είναι τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!
Showbiz

Άγιος Βαλεντίνος: Αυτά είναι τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Άγιος Βαλεντίνος: Σήμερα γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος και σίγουρα μαζί του τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Eλένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος

Η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματεό Παντζόπουλο έγινε το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου. Εκείνος ο τόπος ήταν γραφτό να γίνει λίγο αργότερα ο επίγειος παράδεισος της Ελένης και λίγα χρόνια αργότερα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς

Η γνωριμία του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ξεκίνησε κάπου μέσα στο 2003, όταν οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε μια διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητού τηλεφώνου. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Σήμερα είναι ακόμα ερωτευμένοι, έχοντας αποκτήσει τέσσερα πανέμορφα παιδιά.


Χριστίνα ΜπόμπαΣάκης Τανιμανίδης

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Φέτος είναι η χρονιά τους, αφού η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περιμένουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους, που σε τέσσερεις μήνες περίπου θα έρθουν στον κόσμο. Το ζευγάρι αυτή τη περίοδο, πέρα από πολύ ερωτευμένο πλέει πραγματικά σε πελάγη ευτυχίας.


Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης


Η γνωριμία του ζευγαριού ξεκίνησε κάπου κοντά στην άνοιξη του 1999, όταν η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε στο νυχτερινό μαγαζί «Γκάζι» με τον Βασίλη Καρά, όπου ο Ντέμης πήγε για τον ετήσιο χορό της ΑΕΚ. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ντέμης είχε γοητευτεί από την Δέσποινα όταν εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή με την φανέλα του νούμερου 11, την φανέλα δηλαδή, όπου τότε φορούσε ο ποδοσφαιριστής.


Βάσω ΛασκαράκηΛευτέρης Σουλτάτος


Η Βάσω Λασκαράκη και ο γνωστός σεφ Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα ζευγάρια που χαίρεσαι να βλέπεις στα εξώφυλλα των περιοδικών. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τη Δευτέρα του Πάσχα, κάτω από άκρα μυστικότητα στη Κρήτη, το 2019. Τόσο η κούκλα ηθοποιός όσο και ο γοητευτικός σεφ, δεν ήθελαν να διαρρεύσει τίποτα σχετικά με την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και το κατάφεραν.


Αντώνης ΡέμοςΥβόννη Μπόσνιακ


Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι πολλά χρόνια μαζί και μετράνε περίπου 11 χρόνια σχέσης. Πριν από έξι χρόνια και μάλιστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, πήραν το καλύτερο δώρο της ζωής τους, καθώς απέκτησαν την κόρη τους, Ελένη, και πριν από περίπου τρία χρόνια ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.


Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Pop Up γνωρίστηκε πριν από περίπου με τον επιτυχημένο ράπερ, είναι αχώριστοι, ερωτευμένοι και πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη.


Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος


Η Κατερίνα Καινούεγιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος είναι περίπου ένα χρόνο και παραπάνω μαζί. Η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλάι του γνωστού επιχειρηματία και είναι full in love, καθώς όταν αναφέρεται σε εκείνον, στάζει πάντα… μέλι!


Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού


Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2018, ερωτεύτηκαν, μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι, και όλοι κάνουν λόγο για έναν δυνατό έρωτα που θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ για την προσωπική τους ζωή.


Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχουν κλείσει 10 χρόνια σχέσης και παρά το γεγονός πως κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, όσο μπορούν αφού δεν κάνουν συχνές εμφανίσεις. Το ζευγάρι είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Έχουν στεγάσει τον έρωτά τους, κάπου στην Βούλα κι έχουν μεγάλη αγάπη στα κατοικίδια ζωάκια τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved