Το μάθαμε και μείναμε… Με ποιον θεατράνθρωπο υπήρξε παντρεμένη η Μαίρη Αλεξοπούλου
Showbiz

Το μάθαμε και μείναμε… Με ποιον θεατράνθρωπο υπήρξε παντρεμένη η Μαίρη Αλεξοπούλου

Η Μαίρη Αλεξοπούλου υπήρξε μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες της εποχής όμως τα τελευταία 35 χρόνια έχει αφοσιωθεί στον Θεό και είναι η μοναχή Θεονύμφη στο μοναστήρι που έχτισε μόνη της. 

Έζησε μία ζωή που κόπηκε στα δύο! Η πρώτη ήταν στις πίστες και η δεύτερη στο μοναστήρι! Ήταν ο θάνατος της κόρης της που τη συντάραξε. Ήταν 42 χρόνων όταν η κόρη της, η Κωνσταντίνα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Η Μαίρη Αλεξοπούλου πριν πάρει την απόφαση να αφιερώσει τη ζωή της στα Θεία υπήρξε παντρεμένη με ένας από τους πιο γνωστούς θεατράνθρωπους.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Παρίση.

Ίσως ο τελευταίος εν ζωή που είχε στην κατοχή του δέκα θέατρα, από τα οποία πέρασαν όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ο ίδιος μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε πως υπήρξε παντρεμένος μαζί της.


Ποια ήταν η πρώην σύζυγό σας, κ. Παρίση;
«Η τραγουδίστρια Μαίρη Αλεξοπούλου, που σκοτώθηκε η κόρη της και έγινε καλόγρια.»


Πρώτη φορά το ακούω…
«Η Μαίρη ήταν η τρίτη σύζυγός μου. Πολύ κυρία και πολύ σπουδαία ψυχή. Η Μαίρη ζούσε 40 οικογένειες χωρίς να το γνωρίζει κανείς, εκτός από εμένα.»


Όταν πήρε την απόφαση να μονάσει, ήσασταν μαζί;
«Η ιστορία έχει ως εξής: ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Όταν σκοτώθηκε η κόρη της, σε ηλικία 18 ετών, αποφάσισε, εντελώς ξαφνικά, να φύγει από τα κοσμικά και να μονάσει. Είναι πολύ σπουδαίος άνθρωπος και αρχοντογυναίκα. Κυρία! Έχουμε ακόμη πολύ καλές επαφές!»


Πλέον μένετε μόνιμα στην Κεφαλλονιά;
«Είμαι μεταξύ Αθήνας και Κεφαλλονιάς, με σκοπό να λύσω όποια προβλήματα υπάρχουν στον τόπο μου αλλά και στα Επτάνησα. Είμαι πρόεδρος των δημάρχων Ιονίων Νήσων και, όπως αντιλαμβάνεστε, οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Επίσης, η κόρη μου και η οικογένειά μας πήραμε ένα μικρό ξενοδοχείο και ασχολούμαι με όλα αυτά.», λέει στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved