Ελένη Μενεγάκη: Αμακιγιάριστη στα 51 της ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αμακιγιάριστη στα 51 της ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι!

Δεν σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, χωρίς την ύπαρξη της πανδημίας του κορονοϊού, αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη θα το περνούσε στον επίγειο παράδεισό της, που δεν είναι άλλος από το νησί της Άνδρου.

Η λαμπερή παρουσιάστρια όπως και όλος ο κόσμος θα περάσει το τριήμερο στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά της. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα πριν από μερικές ώρες ανάρτησε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας τρέλανε… για ακόμη μια φορά με την ομορφιά της.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και καθημερινότητα.

Αυτή τη φορά η Ελένη πόσταρε μια φωτογραφία, όπου είναι εντελώς αμακιγιάριστη και είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της μαζί με την γάτα της. Η ομορφιά της παρουσιάστριας στα 51 της χρόνια είναι κάτι παραπάνω από αξιοζήλευτη.

Η Ελένη ποζάρει μαζί με την γάτα της στον φωτογραφικό φακό του κινητού της, γράφοντας κάτω από την εν λόγω φωτό: «Να ‘μαστε κι εμείς».

Δείτε την φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved