Βασίλης Ρίσβας: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν έχει social media.
Showbiz

Βασίλης Ρίσβας: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν έχει social media.

Ο Βασίλης Ρίσβας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχή του από τα social media.

Τι αναμένεται στη συνέχεια του σίριαλ;

θα συμβούν πολλές ανατροπές που έχουν να κάνουν με τους βασικούς ήρωες και με τους δευτερεύοντες ρόλους. Φρόντισα πάρα πολύ το αισθητικό κομμάτι. Τα επεισόδια είναι ωριαία, μπήκαν πολλά καινούργια πράγματα, με μεγάλο ενδιαφέρον και κατέληξε να είναι σαν δική μας. Όλα τα χρόνια με τη Δήμητρα κινούμαστε αθό­ρυβα, κοιτάμε μόνο τη δουλειά, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ενώ τον λόγο τον έχει ο τηλεθεατής.

Πώς καταφέρνετε να κινείστε αθόρυβα και να είστε γνωστοί μόνο μέσα από τη δουλειά σας;

Δεν ξέρω... Μας είχαν γίνει προτάσεις για κάποιες εκπομπές, η Δήμητρα είναι αντίθετη να βγαίνει σε εκπομπές, είναι αρνητική, εγώ έχω βγει σε μία, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν "το έχουμε" με τις δημόσιες σχέσεις τέτοιου τύπου.

Είναι δύσκολος ο "δρόμος" που έχετε επιλέ­ξει, να μη θέλετε να εκτεθείτε στη δημοσιότη­τα και να κάνετε επιτυχία.

Εντελώς. Κάνουμε μόνο τη δουλειά μας κι είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Μάλιστα δεν έχουμε ούτε social media, facebook, instagram, τίποτα από αυτά.

Δεν έχετε social media;

Δεν έχουμε γιατί δε μπορούμε να μπούμε καθόλου σε αυτή τη διαδικασία. Με το κινητό μι­λάμε μόνο, ενώ η ώρα μας περνάει με το γράψι­μο, πολύ γράψιμο. Είμαστε μάλλον από τις σπάνιες περιπτώσεις. Το facebook και το Instagram είναι ένα ισχυρό μέσο για να προωθήσεις τη δουλειά σου, αλλά από τη στιγμή που τη δουλειά την προωθεί το κανάλι και η παραγωγή, το να βγούμε εμείς και να διαφημίζουμε ότι κά­νουμε τη σειρά αυτή... δεν υπάρχει κανέναν λόγος. Είμαστε τύποι που απαντάμε... αν δεχθώ 100 μηνύματα για "χρόνια πολλά" θα απαντήσω σε όλους με διαφορετικό τρόπο, δε στέλνω ποτέ σε όλους την ίδια απάντηση. Αν εί­χαμε social, θα έπρεπε ν' ασχολούμαστε πολύ με τους ανθρώπους που θα έρχονταν σ' επαφή μαζί μας. Αυτό θα λειτουργούσε σε βάρος του χρόνου που έχουμε για να γράφουμε, γιατί ο χρόνος του γραψίματος μας διεκδικεί απόλυτα, καθώς δου­λεύουμε ένα 10ωρο την ημέρα γράφοντας.

Γεμίζουν τα θέατρα βάσει των followers στο instagram, ανεβαίνει η τηλεθέαση; Πλέον έχει μπει κι αυτό στη ζωή μας, καθώς υπάρ­χουν καλλιτέχνες που επιλέγονται βάσει των ακολούθων τους στα social media.

Έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα. Έχουμε ακού­σει για ηθοποιούς που έχουν πάει να ζητήσουν δουλειά στα κανάλια ή τους κάλεσαν τα ίδια τα κανάλια για κάποιες σειρές και τους ζήτησαν αυτό ακριβώς που λες, το πόσους followers έχουν. Τι να πω... Καταλαβαίνεις γιατί δεν μπήκα­με σε αυτή τη διαδικασία...(γέλια).

Είναι δύσκολο στην εποχή αυτή ν' αντιστέκε­σαι σε όλο αυτό και να κάνεις επιτυχία;

Πάντα πιστεύαμε στις πολύ καλές συνεργασίες, ότι μπορεί να προκύψει κάποια φιλική σχέση μέσα από μία συνεργασία, είναι κι ευλογία.

Σας έχουν προκύψει τέτοιες φιλίες;

Μας έχουν προκύψει από το θέατρο, έχουμε φιλίες από τη σχολή, κι από εκεί και πέρα έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους ηθοποιούς που έχουμε δουλέψει και με τους σκηνοθέτες, κι αυτό είναι μια μεγάλη τύχη. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι μόνο θέμα τύχης, αλλά και πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Κρατάμε κάποιες αποστάσεις από τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος, όταν μπερδέψεις τη φιλία με τη δουλειά να μην καταλήξει ως μια καλή συνεργασία. Το έχουμε αποφύγει από ένστικτο και μόνο, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved