Γνωστή ηθοποιός γέννησε πριν δύο μήνες και είναι πιο fit από ποτέ
Showbiz

Γνωστή ηθοποιός γέννησε πριν δύο μήνες και είναι πιο fit από ποτέ

Γνωστή ηθοποιός γέννησε πριν δύο μήνες το δεύτερο παιδί της και θα πάθεις πλάκα με τη σιλουέτα της!

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 8 Ιανουαρίου και «τα χάσαμε» με τις φωτογραφίες της στο Instagram.

H ηθοποιός καθημερινά «βομβαρδίζει» τον προσωπικό της λογαριασμό με νέες φωτογραφίες της και η μία είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη, αφού έχει καταφέρει σε χρόνο dt να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και ανακοίνωσε η ίδια την χαρμόσυνη είδηση ποστάροντας τρεις φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό που το κρατά στην αγκαλιά της… και τόνισε ότι είναι ευλογημένη και πανευτυχής που ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και θα το προστατεύει για πάντα!

Ο λόγος για την… Meryem Uzerli, η οποία έγινε γνωστή σε εμάς πριν χρόνια μέσα από την πετυχημένη τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής», που είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1, και υποδύονταν την Χουρέμ, και είχε ήδη ένα κοριτσάκι τη Lara, που έγινε επτά χρονών πριν λίγο καιρό και τον Γενάρη απέκτησε και το δεύτερο κοριτσάκι της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

H ηθοποιός που, όπως είναι γνωστό, πέρασε πολλά στην προσωπική της ζωή, κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

H Meryem Uzerli λοιπόν μπορεί να γέννησε στις 9 Ιανουαρίου όμως είναι πιο fit από ποτέ και θα πάθεις και συ πλάκα με τις νέες φωτογραφίες της, που ακολουθούν στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved