Ρέμος – Μπόσνιακ: Απίθανες φωτογραφίες! Για ιππασία με την κόρη τους, Ελένη
Showbiz

Ρέμος – Μπόσνιακ: Απίθανες φωτογραφίες! Για ιππασία με την κόρη τους, Ελένη

Σπάνια εμφάνιση για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ.

Το ζευγάρι δεν κάνει συχνά δημόσιες εξόδους καθώς θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν τον Ιανουάριο σε μια απολαυστική βόλτα στη Γλυφάδα.

Αυτή τη φορά όμως οι φωτογραφίες είναι μοναδικές αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο με την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ παρέα με την κούκλα κόρη τους, Ελένη σε ιππικό όμιλο, οπού η μικρή μαθαίνει να ιππεύει.

Με ρούχα ιππασίας και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ οι τρεις τους απόλαυσαν μοναδικές βόλτες με τα άλογα ενώ η μικρή ήταν εκείνη που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Ρέμος αφιερώνει τόσο χρόνο στα κορίτσια του, μιας που λόγω της κατάστασης τα νυχτερινά κέντρα είναι κλειστά.

Σίγουρα αυτός ο χρόνος είναι πολύτιμος για την οικογένεια αφού περνούν όλοι μαζί στιγμές που θα τους είχαν λείψει.

«Να τελειώσει αυτό που ζούμε, αυτό θα ήθελα, να ξανακερδίσουμε τις ζωές μας και όλο αυτό να μείνει στο παρελθόν. Θέλω να μείνει ίδια η πεποίθηση ότι το μάθημα που πήραμε του να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο και αυτονόητο είναι δυνατό και θα το έχουμε πάντα οδηγό σε ό,τι κάνουμε από εδώ και στο εξής», είχε πει ο ίδιος ενώ είχε αναφερθεί και στις δυο γυναίκες που έχουν αλλάξει τη ζωή του. Την σύζυγο του Υβόννη και την κόρη τους.
«Είμαι ευγνώμων που έχω αυτό το δώρο στη ζωή μου. Ελπίζω και εύχομαι να καλύπτω επάξια και τους δύο ρόλους, διότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μας», είχε πει ο τραγουδιστής.

Δες τις απίθανες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved