Γιώργος Χειμωνέτος: Δες το μοναδικό βίντεο με τα παιδιά του να κάνουν κούνια
Showbiz

Γιώργος Χειμωνέτος: Δες το μοναδικό βίντεο με τα παιδιά του να κάνουν κούνια

Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι πάνω απ’ όλα ένας πανευτυχής μπαμπάς και πρόσφατα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα μοναδικό βίντεο με τα δυο παιδιά του να κάνουν κούνια!

Είναι ευτυχισμένος οικογενειάρχης και η χαρά του στα social media δεν κρύβεται με τίποτα. Ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι παντρεμένος με την Εύα Μουρτζάκη με την οποία και έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια.

Σε κάθε του συνέντευξη εξάλλου, ο ίδιος θα μιλήσει με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια για την οικογένειά του, την οποία και θα δούμε συχνά μέσα από τις φωτογραφίες του στο instagram.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο γλυκύτατος μπαμπάς ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την τηλεοπτική εμφάνιση της κόρης του. Η Αρμονία είναι έξι ετών και έχει κάνει ήδη την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Η κόρη του Γιώργου Χειμωνέτου και της Εύας Μουρτζάκη, όπως είναι γνωστό, μπήκε στην καθημερινή σειρά Ήλιος του ANT1 κάνοντας φυσικά ένα κορίτσια της ηλικίας της, τη Μυρτώ, όπου είναι και το όνομα του ρόλου της.

Η ζωή του Γιώργου Χειμωνέτου άλλαξε στις 14 Μαρτίου 2015 όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Τότε είχε πει: «Για να πω την αλήθεια, πίστευα ότι θα ήταν πιο απλά τα πράγματα, αλλά, όταν γεννήθηκε η μικρή και την έζησα λίγο, συνειδητοποίησα ότι είναι ευλογημένος όποιος αποκτά παιδί. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Εύας είχα άγχος να πάνε όλα καλά και δεν σκεφτόμουν αν θα αλλάξει η ζωή μας από τη στιγμή που θα ερχόταν στον κόσμο το παιδί μας. Τώρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί».

Δείτε το βίντεο με τα παιδιά του να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας κούνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved