Aιμιλιανός Σταματάκης: «Προτιμώ να γίνομαι λιώμα από τη δουλειά γιατί είναι ζωή και ανάσα»
Showbiz

Aιμιλιανός Σταματάκης: «Προτιμώ να γίνομαι λιώμα από τη δουλειά γιατί είναι ζωή και ανάσα»

Ηθοποιός και ταυτόχρονα ο τραγουδιστής σε όλες σχεδόν τις ροκ όπερες και μιούζικαλ που έχουν ανέβει στην Ελλάδα, έχει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης, συμπρωταγωνιστής της Άννας Βίσση στις «Καμπάνες του Εντελβάις», ο Τσε στην «Εβίτα» και ο δικηγόρος στο «Σικάγο», πάντα αφήνει ένα μοναδικό στίγμα. Αυτή την εποχή κάνει πρόβες για την Επίδαυρο με τον Γιάννη Κακλέα για την «Ορέστεια» του Ευριπίδη.

«Σαν να χάσαμε την επικοινωνία, τον πυρήνα μας εμείς οι καλλιτέχνες από πέρσι, γιατί η ουσία είναι να βρίσκεσαι μπροστά σε ανθρώπους και να μοιράζεσαι τη δουλειά σου. Και αυτό σταμάτησε.

Το καλό; Οι άνθρωποι ένιωσαν μεγάλη πίεση, και λόγω της λιγότερης ανεκτικότητας που απέκτησαν σημειώθηκαν εκρήξεις και αντιδράσεις απέναντι σε κακές συμπεριφορές και αδικίες που υπήρξαν στον χώρο μας. Και αυτό θα λειτουργήσει θετικά.

Έχουμε αρχίσει να νοσταλγούμε αυτά που κάναμε και επιστρέφοντας πλέον, νομίζω ότι θα υπερασπιστούμε πιο έντονα αυτά που θεωρούσαμε αυτονόητα.

Όταν έγινε η πρώτη καραντίνα πέρσι σχεδόν βλάσφημα είπα: "Α, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκουραστώ", γιατί δούλευα non stop. Τώρα προτιμώ να γίνομαι λιώμα από τη δουλειά γιατί είναι ζωή και ανάσα παρά το σουρεαλιστικό σύμπαν όπου ζούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Αιμιλιανός Σταματάκης μιλώντας στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved