Φαίδρα Δρούκα: Το αστείο περιστατικό σε παιδική παράσταση – Η επική ατάκα που άκουσε από παιδί
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: Το αστείο περιστατικό σε παιδική παράσταση – Η επική ατάκα που άκουσε από παιδί

Η Φαίδρα Δρούκα είναι όμορφη, γλυκιά και μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Η Φαίδρα Δρούκα μίλησε στο «Λοιπόν» για την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Υπέροχα πλάσματα» ενώ αποκάλυψε και μια αστεία αλλά και μια συ­γκινητική στιγμή που θυμάται από την καλλιτε­χνική της πορεία

«Υπέροχα πλάσματα», μια σειρά που αγαπήθη­κε πολύ. Πού πιστεύετε ότι είναι τώρα οι τρεις κεντρικοί ήρωες;

«Αρχικά θέλω να σου ότι με τη Μυρτώ Αλικάκη και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο έχουμε ένα βαθύ δέσιμο. Αυτό που βλέπατε, αυτό ήταν και πίσω από τις κάμερες. Μια σχέση με βαθιά εμπιστοσύνη και αγάπη. Προ καραντίνας, βλεπόμασταν σίγουρα μια φορά τον μήνα .Όσον αφορά τους ήρωες της σειράς, πιστεύω ότι θα ήταν πάλι στην Αθήνα, θα είχαν βρει τις ισορροπίες και εννοείται ότι η φιλία τους θα άντεχε στον χρόνο. Το ίδιο πιστεύω και εύχομαι και για τη φιλία μας στην πραγματική ζωή, να κρατήσει για πάντα».

Θα μοιραστείτε μαζί μας μια αστεία και μια συ­γκινητική στιγμή που θυμάστε από την καλλιτε­χνική σας πορεία;

«Μια πολύ αστεία στιγμή ήταν όταν έκανα μια παι­δική παράσταση, θυμάμαι ένα παιδάκι στην πρώτη σειρά, σηκώθηκε και πολύ δυνατά αλλά ευγενικά, είπε «Σταμάτα λίγο σε παρακαλώ, σταμάτα γιατί θέλω να πάω για τσίσα μου». Ήταν πολύ γλυκό, αυθόρμητο. Όσον αφορά τη συγκινητική ήταν στο «Υπέροχο μου διαζύγιο» όταν το παίζαμε πάλι, κά­ποια στιγμή, μια γυναίκα είχε βγάλει χαρτομάντιλο και την άκουσα μέσα στην σιωπή να ψιθυρίζει «αχ, δε μπορώ» κλαίγοντας. Με συγκίνησε βαθιά».

Με ποιον/ποια ηθοποιό θα θέλατε πολύ να συνεργαστείτε και δεν έχει τύχει ακόμα;

«Με τον Δημήτρη Καταλειφό και τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο».

Τι είναι ευτυχία για εσάς;

«Να είμαι γαλήνια και χαρούμενη. Να μην έχω ενοχές και δεύτερες σκέψεις».

Ποιο είναι το πιο βαθύ «θέλω» σας;

«Θέλω να μαθαίνω να μην κάνω τα ίδια λάθη και να μην θυμώνω με τον εαυτό μου. Επίσης θέλω να μάθω να ζητάω περισσότερο βοήθεια. Αυτό είναι ένα μεγάλο μου μειονέκτημα, που το έχω πάρει από τη μαμά μου», εξομολογείται στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved