Survivor: Σάκης Κατσούλης: «Με τη Μαριαλένα δεν είμαστε μαζί και ας περιμένατε πρόταση γάμου»
Showbiz

Survivor: Σάκης Κατσούλης: «Με τη Μαριαλένα δεν είμαστε μαζί και ας περιμένατε πρόταση γάμου»

Survivor: Σάκης Κατσούλης: Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not βρέθηκε στο μαγαζί του μεγάλου νικητή του φετινού κύκλου του reality και εκείνος μίλησε για όλα, ξεκαθαρίζοντας τα πάντα. 

«Το Survivor είναι μία μαγική εμπειρία, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι ο νικητής» είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης ο οποίος δεν δείχνει να έχει επιστρέψει για τα καλά στην παλιά του ζωή.

«Εννοείται όμως ότι νιώθω ευτυχισμένος. Φέραμε το κύπελλο στο Περιστέρι».

Στην ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor, ο Σάκης απάντησε χωρίς περιστροφές: «Και αύριο θα έφευγα για να ξαναπάω στο Survivor».

Όσο για τους ανθρώπους που θεωρεί πλέον φίλους μετά τα όσα έζησαν μαζί στο Survivor, ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε: «Η Μαριαλένα είναι ένα δικό μου κομμάτι, ο Ντάφυ είναι πλέον αδελφός μου. Τον στήριξα και με στήριξε πολύ μέσα στο παιχνίδι και χθες που ήταν η πρώτη μέρα στο μαγαζί, ήταν εδώ μαζί μου. Εννοείται και η Ελευθερία Ελευθερίου αλλά και ο Παππάς. Δεν έχω μιλήσει μαζί του αλλά δεν έχουμε καταφέρει ακόμα αλλά νομίζω η τετράδα μας θα είναι πολύ ενωμένη».

Ο Σάκης έκανε και άλλα ξεκαθαρίσματα, λέγοντας για τον λόγο που αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι: «Ο λόγος έχει παρερμηνευτεί λίγο. Ο κύριος λόγος που μπήκα στο παιχνίδι ήταν για να ζήσω αυτό το όνειρο, όχι μόνο η Μαριαλένα».

Και τόνισε για τη Μαριαλένα: «Η Μαριαλένα άξιζε να είναι στον τελικό. Έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ».

Όσο για τη σχέση τους και τη συνέχειά της, ο Σάκης είπε: «Με τη Μαριαλένα δεν είμαστε μαζί κι ας περιμένατε πρόταση γάμου».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved