Μελίνα Νικολαΐδη: Η αλλαγή στο look της 17χρονης κόρης της Δέσποινας Βανδή!
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Η αλλαγή στο look της 17χρονης κόρης της Δέσποινας Βανδή!

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη σε κοινή εμφάνιση με τη μητέρα της αλλά ένα story στο instagram να τις απολαύσουμε ξανά μαζί.

Η Δέσποινα Βανδή έχει αδυναμία στην 17χρονη κόρη της, η οποία της μοιάζει αρκετά και… έχει πάρει και το ταλέντο της στο τραγούδι!

Και επειδή το μήλο, κάτω από τη μηλιά θα πέσει, αρκετοί θεωρούν δεδομένη την ενασχόληση της Μελίνας με το τραγούδι, έχοντας πάντα ως μέντορα τη μαμά Δέσποινα. Η ίδια η Δέσποινα Βανδή πάντως φαίνεται να δίνει το ελεύθερο στα παιδιά της, έχοντας όμως σαν προτεραιότητα τα μαθήματά τους.

Σε story στον προσωπικό της λογαριασμό, η Δέσποινα Βανδή, ζήτησε από την 17χρονη να της εξηγήσει να γράφει σωστά το δημοφιλές και trending hashtag #αβοληστιγμή.

«Παναγία μου, τι άλλο θα μάθω; Έτσι παιδί μου να τα γράφω», αναρωτήθηκε η Δέσποινα Βανδή, με τη Μελίνα Νικολαΐδη να χαμογελάει στον φακό και να της απαντά καταφατικά.

Μάλιστα, μέσα από τον εν λόγω story στο instagrm είμαστε σε θέση να δούμε για ακόμη μια φορά με το νέο της κούρεμα και τα καρέ μαλλιά της Μελίνας Νικολαϊδη.

Δείτε τη φωτογραφία με το νέο look της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved