Αποκλειστικό: Αντωνία Καλλιμούκου-Νίκος Παραδείσης: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα
Showbiz

Αποκλειστικό: Αντωνία Καλλιμούκου-Νίκος Παραδείσης: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Νίκος Παραδείσης έκαναν το επόμενο και το πιο επίσημο βήμα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr το ζευγάρι πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Πιο συγκεκριμένα η όμορφη Αντωνία Καλλιμούκου και ο γοητευτικός αγαπημένος της ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Ιούνιου κρατώντας τη χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι όσα χρόνια είναι μαζί διατηρούσε ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του αν αναλογιστεί κανείς πως οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν σπάνιες.

Από επιλογή της η πρώην παρουσιάστρια, η οποία πλέον δεν ασχολείται με τον χώρο των media, έχει κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας από τα Μέσα.

kallimoukou-2.jpg

Ακόμη και στα social media οι κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, πλέον είναι λίγες ωστόσο παρατηρώντας τους, δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας πως ο έρωτας και η ευτυχία είναι οδηγός της κοινής τους συμβίωσης.

Το ζευγάρι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατοικεί σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βουλιαγμένη και ο γάμος του ζευγαριού, λόγω των συνθηκών, έγινε σε κλειστό κύκλο με καλεσμένους πολύ αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Προτεραιότητα τώρα και των δυο είναι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και φυσικά ένα όμορφο καλοκαίρι με διακοπές γεμάτες ανέμελες και ευτυχισμένες στιγμές.

«Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια. Το πρώτο όμως που έχω στο μυαλό μου είναι να βρω ισορροπία, να νικήσω τους φόβους μου, για να μη βιώσει το παιδί μου ανάλογες καταστάσεις. Πρέπει να είμαι πολύ κατασταλαγμένη, ώριμη και υπεύθυνη για να κάνω αυτό το βήμα. Θέλω το παιδί μου να ζήσει σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Δεν γίνεσαι γονιός για να καλύψεις τις όποιες ανασφάλειες σου .Ένας μεγάλος δάσκαλος είχε πει ‘στο παιδί πρέπει να δίνεις φτερά, αλλά να το μαθαίνεις να πετά μόνο του’», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved