Φιλιώ Πυργάκη: Με τραγούδια το τελευταίο «αντίο» στην «αρχόντισσα» του Δημοτικού τραγουδιού
Showbiz

Φιλιώ Πυργάκη: Με τραγούδια το τελευταίο «αντίο» στην «αρχόντισσα» του Δημοτικού τραγουδιού

Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο». Με τραγούδια «αποχαιρέτησαν» την «αρχόντισσα» του Δημοτικού τραγουδιού, Φιλιώ Πυργάκη, συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Κυριακής (18-07).

Η τελετή έγινε στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Άκοβας Άργους στις 18:30 με τον κόσμο να «αποχαιρετά» τη Φιλιώ Πυργάκη με τους ήχους παραδοσιακών οργάνων και με τραγούδια που έμειναν για να θυμίζουν σε όλους την τεράστια προσφορά της στο Δημοτικό τραγούδι.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr γνωστοποιήθηκε πως η οικογένεια επιθυμούσε αντί στεφάνων την δωρεά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα».

Δες το συγκλονιστικό βίντεο

Η Φιλιώ Πυργάκη έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ο οποίος και τη νίκησε.

Η τραγουδίστρια τον περασμένο Μάιο βίωσε και μία πολύ μεγάλη απώλεια αφού έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Δημήτρης Κωστόπουλος που έδινε και εκείνος τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Ο πόνος της τραγουδίστριας του δημοτικού τραγουδιού ήταν αβάσταχτος βλέποντας τον άντρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας.

Τότε η Φιλιώ Πυργάκη δεν είχε βρει το κουράγιο να παρευρεθεί στην κηδεία του άντρα της, που ήταν το άλλο της μισό για περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Άλλωστε η τραγουδίστρια πάλευε την τελευταία δεκαετία με τον καρκίνο, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει.

Η Φιλιώ Πυργάκη γεννήθηκε το 1939 στον Ασπρόκαμπο Κορίνθου και από πολύ μικρή τραγουδούσε σε πανηγύρια. Ένα ατύχημα που είχε, την οδήγησε στην Αθήνα και τότε ήταν που παρουσιάστηκε η πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί ακόμα πιο επαγγελματικά με το τραγούδι. Με ένα χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Columbia κυκλοφόρησε πολλούς δίσκους 45 στροφών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved